Beach?

Första gången på beachen för i år var igår, har svårt att bestämma mig för hur jag ska göra idag, skall jag dra iväg igen? får se (:  Igår var iallafall trevligt med Anton, Anton och Fridén :D Vi var vid skivtjärn och det var tyvärr väldigt lite brudar att titta på... Så därför drar vi nog till bomsta nästa gång, där det brukar vara mer folk och brudar att glo på :D vilka är på?

Midsommar på fredag! får se vad det blir för något av allt det där, men det ska nog bli bra hoppas jag (:


kul?

Vill börja med att säga detta. VEM FAN BRYR SIG OM KRONPRINSESSANS FUCKING BRÖLLOP?! tack!

Och för att bryta en trend med att klaga, så skall ajg idag säga att jag har haft en trevlig kväll :) Fotbollsturnering på herrhagen (mitt lag kom sist, inte bara mitt fel dock) som sedan följde med FIFA, COD, Tekken 6. Grym kväll vill jag påstå :) I nästa vecka vill jag dock ha bad och supa skallen av mig, troligen kommer båda att ske :)

Tråkigt?

Jag känner att jag skriver mest här när jag vill klaga på något, eller oftast iallafall, i detta fall. Jag skall nu klaga på att jag har tråkigt! En vecka efter studentet och jag har redan tråkigt, inte bra detta. Jag har faktiskt försökt hitta någon fest idag o hört om någon vill dra ut, men det blir dead end överallt. Tråkiga människor jag umgås med som antingen inte orkar, har match elelr inte känner för score elelr vad som helst. Inte konstigt att man blir deprimerad :p Det är jag ju i och för sig inte, men man kan ju få överdriva lite ibland. Det är tur att bra musik finns så att man blir på lite bättre humör ändå. Fär jävlar vad mycket filmer och tv-serier jag har tittat på i veckan, börjar bli trött på dumburken nu, vill till stranden med vänner o bada o ha kul, jag vill ut o supa skallen av mig, sådant som man ska göra när det är sommar. Nej nu tackar jag för mig och hoppas på att det bara blir bättre!

hade<3


RSS 2.0