l

Hellooo!  Ett sista inlägg innan jag åker fick det bli även om det var önskat flera. Idag har jag packat och även varit lite social med gästerna som vi har haft här hemma. Det är Morsans gamla kompisar från Mora samt deras gubbar.  Det ända problemet som blir när man ska vara social med dessa är att dem inte pratar Svenska. Dem pratar något som kallas Bonäsmål vilket är ett helvete att förstå.  Dem åkte iaf hem så småningom :p

Imôra bär det av till Åre! Det känns både roligt och inte roligt på samma gång. Kommer bli asgôtt att åka en massa skidor i riktiga backar istället för skitbackarna som finns här i närheten. Det man missar hemma är ju dock lite tråkigare. Om jag nu skulle missa nåt det vill säga... Brukar inte bli att ja gör så mycket på loven ändå så det blir nog bra att åka till Åre.
Ett litet problem har dock uppstått. Jag stukade foten på matchen i fredags. Turlig nog så var det en lätt stukning, inte så farligt tänkte jag och spelade vidare. Senare på kvällen så var den där knölen på yttersidan av min vänstra fot lika stor som en  potatis (bara för att vara lite bonnig).  Då funderar man ju på hur faan man ska få ner foten i pjäxan om 2 dagar :p Svullnaden har nu gått ner till storleken av en mindre potatis eller en halv potatis om man så vill. Så vi får väl se när jag kan börja åka.  Hoppas att det går o åka på månda iaf.

Ni andra vanliga dödliga som ska vara kvar hemma får ha ett riktigt bra sportlov! 

Hade<3

 
Yeah!  Seven Nation Army med The White Stripes


Men

Tjenixen!

Vad ska man prata om denna afton då?  Inte om alla hjärtans dag iallafall! bara så att ni vet.
Hmm något annat då... i måndas var det filmdag i skolan med afrikanska filmer, Jag snackade med en viss person på msn dagen innan o vi sa att vi inte skulle skolka men vad gör denna person än då tror ni? kommer efter halva dagen!  jävligt illa alltså!  Det var iofs ganska taktiskt eftersom den andra hälften var betydligt bättre än den första.  Sista filmen var faktiskt riktigt bra. Efter det så var det sista teorilektionen på körskolan. Riktigt skönt att det är över. Jag var tvungen att skolka från idrotten för att kunna vara med på lektionen dock vilket itne var så bra. Marcus hade danslektion med oss den gången o jag va inte med förra gången som han hade det heller. Lite dåligt av mig faktiskt så förlåt Marcus! Någon som läser detta som även känner Marcus kan ju hälsa det till honom eftersom han inte läser min fina blogg. Det kan ju iofs betyda att vi är kvitt! Jag har inte varit med på hans danslektion någon gång och han har inte läst min blogg någon gång!

ehm vad är det för dag idag nu igen... juste onsdag! då vare ju en dag igår också!  Då hade jag kort dag i skolan så efter skolan köpte jag nys skidglasögon eftersom jag ska till Åre på sönda. Jag blir borta heeeela veckan (alltså ända till  söndan efter ;p) nu kommer en till parantes! (Matilda du får gärna uppdatera min blogg när jag är borta ;) ) Jag förstår att jag kommer bli extremt saknad!  Åre befinner sig ju inom Sveriges gränser så när det blir för outhärdligt så får man skicka sms. Eventuellt ringa om man skulle sakna min vackra röst också. (Detta skriver jag för att folk skulle glömma bort mig annars, vilker dem säkert kommer göra ändå men det är värt ett försök!)
Det är rätt många som är ute och reser nu.  Åhs kommer hem idag om jag inte minns fel och Johanna åker till Egypten imôra. Och jag till Åre då. Fast man blir inte riktigt lika brun i Åre vilket är en miss... Fast dem får ju inte lika bra skidåkning!

Om man skulle ta och avsluta nu kanske... 
Nu kommer avslutningen då! Är ni mä?

hade<3     (inte illa va?)



Syns jättebra! men det är iaf Åre :P


Bara för att!

Ja

Halloj. Dags för ett blogginlägg igen anser en viss person som föredrar att vara anonym.  Eller det vet jag inte iofs men det låter roligare på det viset!

Imorse var det specialidrott som jag alltid har på tisdagar och torsdagar.  Våran tränare som vi har där som också får vara anonym i detta inlägg så att han inte får för många klagobrev från min massiva skara av läsare.  Han tycker nu att det är en bra idé att göra en massa olika varianter av kullerbyttor. Vissa är helt galna som inte en normal människa på denna jord kan klara av. Vi fick tjuvträna lite i tisdags, och idag så skulle han dokumentera våra kullerbyttor genom att filma oss när vi gjorde dem. Så tjejerna drog ju in magarna o alla killar spände musklerna. Eller kanske inte men iallafall.
Efter specialidrotten så har jag håltimme i 3 timmar, (Tidigare var det 4 timmar så det är en förbättring!)  Duschningen efter tar ca 2 timmar så då har man en timme i skolan. Idag spenderades den vid en bänk där jag lyssnade på musik och sov.
Vid 12 så käkade jag lunch med Lars-Marcus (Marcus Juhlin). Matilda och Johanna satte sig vid vårat bord i omgångar också. Misstänker att anledningen var för att Marcus ropade på dem.
Efter den oerhört goda (vidriga) lunchen så spenderade jag några minuter inne i arkitektur salen eftersom jag hellre umgås med dem där än dem i den klassen jag är med på torsdagar. Visst jag har lite medlidande för dem i ark-klassen men dem fick faktiskt stå ut med mig i några minuter.
Jag gick sedan till min lektion och jobbade lite fram tills nästa rast. då käkade jag mellanmål och gick till ark-klassen igen. fastnade där i en timme tror jag (stackare) sedan tillbaks till mitt klassrum och jobba lite till sedan slutade jag.
Hem, äta, åka till träning, träna, duscha, åka hem, hänga upp handuken och plocka upp kläder, sätta sig vid datorn, skriva blogg, sova.  där är hela min dag typ.

Morgondagen blir rolig! eller iallafall halvt. Anton Bergqvist den store kommer till skolan och hälsar på. Det kommer bli trevligt faktiskt. Han kommer säkert va med Matilda mest då men ändå.
Efter skolan så skall jag äta något på Sibylla och åka till Skövde för att spela match. Helt underbart sätt att spendera en fredag!   Jag lämnar huset vid halv 8 på morgonen eller nåt sånt, jag kommer hem tidigast klockan 23. blir en lång dag!

ja det var nog allt jag hade att säga. eller finns massa mer ju! men det orkar jag inte ta med.  Så ha ett gôtt liv!



Yeah, jag var i tidningen förra året!



RSS 2.0