sjuk?

Sitter hemma och mår allmänt dåligt nu. Gårdagen var skojj om man bortser från handbollsdelen. Fira Sebbes födelsedag var riktigt kul :) Kanske var det en mindre bra idé att göra båda sakerna eftersom det antagligen inte gjorde min förkylning bättre. Snarare sämre av någon anledning, svårt att förstå. Stannar hemma från skolan imôra och på tisdag så hoppas vi (jag) på att jag är frisk på onsdag. Mår skitdåligt dock så vi får väl se :) 
Detta inlägg är endast skrivet så att jag ska få folk att tycka synd om mig! :D Så gör det nu för fan! ;)

hade <3


ljud?

Tidigare idag så kopplade jag och far min in min hemmagjorda baslåda till min stereo :D nu skall den spelas in. Den ska spelas i typ 100-150 timmar innan den börjar låta nå mycket nämligen. Så nu går stereon hela tiden. Fast på låg volym, det räcker att baselementet vibrerar lite nämligen. Resultatet sedan kommer bli mycket spännande :)

Precis nu. Eller ja, för några minuter sedan så beställte jag även ett ljudsystem till tv:n från elgiganten. Det ska också bli spännande :) 

Vad sägs om att jag har ett ord som har nånting med inlägget att göra och sedan ett frågetecken som rubrik i framtiden? Säg vad ni tycker (: Om ni inte gillart så har jag det så ändå :D Perfekt! :D

hade<3


Hoppas det kommer fooort :D

header?

halloj! Inattas sov jag hemma hos Mikaela. Idag så var det skola.  Efter skolan så drog jag, Timmy, Mikaela och Mikaelas kompis Emma till bergvik så att jag kunde kika på en ljudanläggning som jag troligen skall köpa till min tv. Skall samtala lite med far min om det först också :)  Annars har det inte hänt så mycket idag och kommer inte heller att göra det.

Imôra äre träningsdag på hammarlunden med HK Carlstad. Ser inte fram emot det :D Efter detta så blir det krogen med ett gäng glada människor. Sebbe fyller 18 år nämligen så han ska på sin första krogrunda (:

Det jag skall ta upp idag också är frågan om någon vill tillverka en header åt mig? jag ôrker inte nämligen :D  Jag vet även att min kommentarsruta är ful :D

hade <3

Willys

skola idag. Efter skolan så blev det fika på royal med marcus, matilda, johanna, timmy och alexandra. Jag bköd Matilda och Johanna snäll som jag är. Efter det så lämnade Marcus oss för att träna och Tymma för att åka hem. Jag kände inte för att åka hem så jag följde med Johanna, Matilda och Alexandra till willys för att köpa ingrdeienser till diverse kakor. Min farfar heter Willy om någon ville veta.  Vi fortsatte sedan hem till Johannas nya lägenhet. Den var fin (: Fast blir nog bättre när hon får lite möbler.  Åkte sedan buss in till stan med Matilda för att få skjuts hem av mor min. Matilda skulle få skjuts av hennes mor också. Hon sa även att hon skulle hälsa till mor sin från mig vilket hon gjorde. 

Det som händer nu idag annars är att jag skall hänga upp lite affischer, åka på träning, efter träningen kommer Mikaela hit. Annars blir det rätt lungt :P 

hade <3

cp?

Jag är grinig :o Min skola hatar idrottselever! Jag och David har lite problem med schemat. Så vi gick till syon, syon skickade oss till läraren vi skulle ha i ämnet (Siv), Siv skickar oss till rektorn, rektorn skickar oss till schemaläggaren, schemaläggaren tycker att vi ska gå och prata med Siv. Oändlig kedja??  Till sist sa dom att det går nog inte att lösa. Så vi missar en kurs!? Så jävla dåligt så det är inte sant! BLÄ!

hade<3

Matilda

Första gången jag träffade Matilda var samma dag som hon träffade mig för första gången. Datum kommer jag inte ihåg men det var i söndags tydligen exakt 2 år sedan (: Hon skrev då ett jubileumsinlägg om mig och hur vi träffades (enbart efter att jag sa det till henne) så nu tänkte jag att jag skriver ett om henne också.

Som sagt, jag träffade då matilda för första gången på uppropet i ettan. Har inget större minne av den dagen rent allmänt och jag tror inte att jag pratade med henne första dagen heller. Andra dagen var jag iväg på ett handbollsläger så jag var inte i skolan. 
I veckan därpå så blev jag vän med Xavier Reijnst och även under denna vecka så pratade jag med Matilda för första gången. Jag kommer ihåg att Matilda tyckte att Xavier var läskig. 
Jag blev sedan sjuk lagom till skolkortet och när jag kom tillbaka så hade xavier tydligen blivit mer vän med matilda (även johanna) så vi snackade lite mer med dom.  Av någon anledning så slutade vi prata med dom ett tag sen. MSN utbyttes och vi börjat chatta en massa tills jag åkte till usa typ. När jag kom hem sedan så var xavier i skolan mindre mycket så jag fick försöka göra mig bekant med Matilda och johanna allt mer. Det blev jag också. Tiden i slutet på ettan var riktigt rolig! (:  Efter det så har det bara rullat på. Vi går inte i samma klass längre men nu träffas vi en del på fritiden och massa sånt. Vi chattar fortfarande mycket. Det är jag och Matilda som sitter vid msn 24-7.  Nu sitter jag inte vid msn lika mycket dock på grund av Mikaela :) Fast det är väl bra på ett sätt men ja, du förstår (:   sms finns ju alltid! iallafall när hon har gratis :P 

Men sammanfattningsvis så är Matilda nu en av mina bästa vänner (:  Det gillar vi! (:

hade <3


Har ingen bild på både mig och Matilda, så det fick räcka med en på henne :)

hm...

Har fått tips på rubriknamn nu. Fast 1-100 och sen ner känns väldigt segt. kommer nog inte komma så långt skulle jag tro. Men jag hittar väl på något :D

Jag har kommit hem från Kungsbacka nu också. Tanken var att vi skulle komma hem vid 19:00. vi kom hem en timme senare. Drygt. Batteriet på min mobil tog ju slut också så klart. Fast då var vi i Grums så det var ganska lungt.
I övrigt så har det varit en bra helg. Innan vi skulle sova igår så träffade vi några kungsbackingar som inte var helt nyktra. Det var kul att prata lite med dom ett tag :D Dom skulle komma och titta på när vi spelade mot Aranäs dagen efter men dom kom inte :( :P Inte så förvånande kanske.

Ny vecka börjar imôra. Veckor börjar med måndagar.  Skola igen då, kul :P

hade <3

tips tack?

Sista arbetsdagen var igår och första skoldagen var idag. Vad gôtt det var att få lov i en hel eftermiddag :D Fast då tränade jag så ja fick inte vila något iallafall. Ush. Slappdag i skolan idag iallafall. Blev käka max till lunch :D underbart gott! Sen en slö svenska lektion, körlektion, chilla med ett gäng med randoms vid pråmen sen. Eller ja, randoms ska ja väl inte kalla dom kanske.  Johanna, Matilda, Alexandra, Pascal, David. Sanna och Fredrik gick så fort jag kom. Hur jag nu ska tolka det?
Det krånglade lite på körskolan också, när jag skulle betala för körlektionen så funkade inte mitt nya kort!! Så ja sprang till Johanna och tattade 200 kr av henne så att jag kunde betala för körlektionen.  Kom sedan på att jag glömt att aktivera kortet. Men jag har nu gjort det så imôra skall Johanna få sina pengar tillbaka.
Träning sen också. Det var väl min dag i stort sett.

Tips på rubriker önskas. Funderar på att ta typ vilket nummer på bloggen det är. kom med bättre förslag :)

hade <3


Tack för lånet Johanna :)

w

Eftersom Matilda var så vänlig och påpekade att jag har glömt rubriken W när jag gick igenom alfabetet så kände jag mig tvungen att ta den nu. Bättre sent än aldrig eller vad man säger.

Nästsista dagen på jobbet idag. Vi tog typ hela dagen på oss att sätta upp lite hyllor. Det krånglade lite men ändå en hel arbetsdag?!  eller ja, 5 timmar av en 8 timmars arbetsdag och en timme av den tiden var vi och handlade gipsplugg och lite grejer. Men 4 timmar för att sätta upp hyllor? galet!

När ja kom hem så åt jag lite. Annars så har jag bara kikat på tv och skickat massa sms typ. 22.05 ikväll på kanal 9. Alla borde kolla! Det är det bästa programmet som finns. TOP GEAR!<3  älskart :D  se på det!

hade <3




Vi gillart :D

ö

Måndag idag. Ännu en arbetsdag till ända. Bara 2 stycken kvar nu :D  Idag så tömde vi alla sopkorgar och gjorde rent dom med högtryckstvätten. Det var en gummisnodd i ena som vi råkade slänga i naturen!! Tänk nu om det kommer en mask som tror att gummisnodden är en annan mask och vill para sig med den. Hans hjärta kommer brista! Inte bra gjort av oss. Stackars mask :( 

Dags att återgå till tv :) 

Hade <3

ä

dags för inlägg "ä". Hoppas att det underhåller.

Jag har nu kommit hem efter en minst sagt händelserik helg. Fredagen var rolig! :D Lördagen mindre rolig fram tills det att jag fick tag på plånbok och grejer igen. Men efter det så var jag glad och lycklig (:  Mikaelas kompis Linnea kom dit sen på kvällen och umgicks lite med oss också. Det var trevligt (:  Hon spenderade även natten där eftersom hon bor i Karlskoga.
Morgonen efter (alltså idag) så åkte Linnea med bussen vid 11:22 in till stan för att hinna med sin buss till Karlskoga. vid 12 så slängde Mikaela ut mig ur lägenheten för att hon var sur på mig.  Nejdå det var hon inte men hennes mormor och morfar kom o hämtade henne för att dom skulle åka till borås. Senare i veckan skall dom även till ullared och lite sådana där olika shoppingcentrum. Men nu återgår vi till mig eftersom jag är intressantast. Jag blev alltså utslängd ur lägenheten utan plånbok, pengar o nycklar. Enbart kläderna på min kropp, lite mer kläder i en påse och min mobiltelefon.  Så då var det bara att försöka få tag på Mårten som hade min påse med plånbok o allt sånt, samt börja gå in mot stan. Strax efter 3 så kom Mårten in till stan. xD Blev några timmar att ta död på i stan det. Det stog en massa jaguarer på torget av någon bra anledning som jag underhöll mig med ett tag och även smsande med några människor. Så tiden gick relativt snabbt ändå :) 
Nu är jag iallafall hemma och livet leker. Typ. Kommer vara lite segt o sitta här hemma själv ikväll men kan vara bra också. Om ingen vill komma och hälsa på? Nej tänkte väl inte det.  Få nog bli en film eller nåt.
Nu skall jag gå och duscha.

hade <3


Johanna och Matilda sov hos mig en dag.  Johanna ville sova och inte vara med på bild


Men Matilda nördade vid min dator.

Orkar inte lägga upp några bilder från i fredags. Det finns på facebook (:

å

min kasse med plånbok o nycklar o allt har hittats :D Fy fan vad gôtt :D Dock så han jag spärra kortet men iallafal. Gôtt att ha hittat det iallafall :D Så Mikaela skall in till stan och hämta sakerna sedan (:  Nu mår jag bra igen (:

Hade<3

z

God morgon! Det har hänt en massa sen senast ja skrev. Både bra och dåligt. :P Jag har inte skrivit så mycket på sistone för att jag har haft fullt upp. Jag har jobat till 4 och sedan har jag lekt med mikaela några dagar och med Matilda och Johanna en dag. Det har varit trevligt (:

Igår fredag var det grillning och suping på skutberget som gällde. Annie fyllde nämligen 18 år under veckan så det skulle firas! Våran present till henne var bra iallafall. Eftersom hon går på lillerud så köpte vi en liten radiostyrd traktor till henne :D Man kunde till och med höja och sänka skopan på den. Bra grejjer! Hon var överlycklig! Sen började partyt! Det var skitkul :D Det mindre bra är att min plånbok o nycklar är borta nu. Och en vaxburk som jag nyss köpt! Nej men jag försöker nu få tag på allt. Jag ska tydligen ha glömt dem i en kundvagn som vi lekte lite med. Mikaela var dit imorse o kollade efter det men det var inte kvar. Hoppas att det har lämnats in på bergvik någonstans. Eller till polisen. Ska ringa till bergvik först o höra (:  Ser inte fram emot samtalet med modern om ja inte hittar sakerna. Men jaja.
Mikaela har inga pengar heller så jag är fast här xD inte ens busspengar har hon :P

Jag håller er uppdaterade om hur det går med plånbok o sånt :)

Hade<3


y

Hej hej. Det är Matilda som bloggar på Sibbes blogg :D Jag och Johanna är här och vi har tittat på film, Bolt, den va kul, haha. Vi ska sova här inatt och Sibbe ska jobba imorgon :) Han ska gå och lägga sig klockan elva, det var längesen jag la mig så tidigt. Förut lagade vi mat, det va trevligt :) Nu vet jag inte vad vi ska göra.

Det här är inlägg y. Om ni kollar så har Sibbe hoppat över w.

Godnatt

x

101.

Förlåt mig för att jag inte skrev något inlägg igår Matilda. Jag ljög för dig och det var inte snällt :o  Det blir ett inlägg nu idag iallafall (:

Igår ringde ja och väckte Matilda i slutet på min lunchrast. Hon lät lagom glad :D   Men iallafall. Efter att ja slutat så åkte ja in till stan o träffade Matilda o Alexandra och även Pascal. för att glo på en lacrosse träning.  Mikaela kom även så småningom. Hon är inge bra på att åka stadsbuss. :p  Men allt som allt var det trevligt där borta :D Har inte bjudit Matilda på glass än dock. För er som undrar så har ja lovar att göra det :P
Efter detta så åkte jag och Mikaela hem till mig o kollade på Smala Sussie. Så sjuukt bra film! xD "Pölsa has no fear, 'couse he's got a lot of beer."

Idag jobb o snart träning. Inte taggad på träning men eftersom ja inte ska på någon mer träning denna vecka så bör ja gå på denna idag.
Anledningen till att jag inte ska på någon mer träning är för att Mor o Far åker till Tyskland imôra och kommer hem nästa tisdag. Och jag orkar inte åka buss hem från träningarna :D

Hade <3

v

Detta är alltså inläget mellan 99 och 101. Ni som är bra på o räkna kanske kan lista ut vilket nummer det är. Om inte så får ni läsa mitt tidigare inlägg. Den anonyma tipsaren Matilda ansåg att jag skulle dkriva lite om mina läsare i detta inlägg. Det är väl bara o rada upp den långa listan?  Eller nej det skulle blir för mycket så vi skiter i det.

Jag sitter nu hemma hos Mikaela. Hon duschar och jag ska dammsuga under tiden. Men istället sitter jag här bara för att underhålla mina kära läsare till max. Jag har ju faktiskt dammsugit en massa på jobbet idag redan liksom. Fast ja ska väl ta och göra det snart ändå. Vi har hyrt filmen Kenny Starfighter Begins eler vad den heter :D En kompis til henne kanske skulle komma förbi sen också. Någon av mina kompisar som vill titta förbi då?
Nej nu skall jag dammsuga åt henne, snäll som jag är.

hade <3


u

Detta är mitt nittionionde inlägg. Jag vet inte varför men det kändes mer värt o nämna detta än mitt nästa inlägg som då antagligen (om inget annat spännande händer) kommer bli mitt hundrade. Jag tackar och bugar till dom läsare som har följt mig hela denna långa väg. Tycker även lite synd om er eftersom ni har läst allting (:

Jag va nära på o döda elin på jobbet idag... Annars har det inte hänt så mycket (:   Nejdå, så dramatiskt var det inte. Träningen sedan var rolig faktiskt (: Just nu är det kul att spela handboll igen! Men jag har ju då inte haft Peder som tränare på en dryg månad. Finns det ett samband? hm....  Kan också vara att ja inte haft hallträning på 3 veckor, vem vet!

Jag vill köpa ett högtalarsystem på elgiganten som bara finns i internetbutiken! köp in det till varuhuset i Karlstad damn it!

godnatt <3


Vill ha :D

t

Arbetsdagen idag orkar ja inte berätta något om. Den var som vilken annan arbetsdag som helst :)

Första hallträningen på 2 veckor idag (: Det var gôtt att få komma igång lite igen :D Har bara gymmat en gång o sprungit en gång under dessa 2 veckor så :P  Men fy fan vad jobbigt det var. Ingen mjukstart här inte. Idag vare inte fråga om våta fläckar på tröjorna idag var det istället "Du har en torr fläck där. *pekar* "  " åh fan, ska genast åtgärdas" fick man då till svar.  Det är så det ska vara. Svettiga pojkar! Mums!  Jag satte väärsta snygga målet idag också, jag skall nu berätta om det... *harkel* Jo i sporthallen på sundsta så är det ju basketkorgar som man kan hissa upp i taket typ sådär om alla vet hur det ser ut? Om inte... så otur. Men iallafall Jag sköt i ribban på handbollsmålet o sen igenom basketkorgen som va uppe i taket. Det var sjuukt snyggt! :D OCH!! Alla såg det! När man gör sånt äre aldrig någon som ser ju xD
Nu är det dags för 3 träningar i veckan ett tag så får vi se vad det blir sedan. Kollade lite på planeringen o det kommer bli en massa dret här sen när skolan börjar. Men jag återkommer nog om det om det önskas, eller om ja inte har nåt bättre o skriva om. Nu skall jag sôva (:

hade <3

s

Nu är det bara 12 dagars jobb kvar. Har börjat komma in i alla rutiner o sådant nu. Det roligaste idag var när Elin skulle köra trakotor xD Men tillslut så lyckades hon med det hon skulle göra. Annars så har det varit en vanligt dag. Mikaela Kommer om ett tag (:

Lördagkväll blev ganska så lyckad iallafall. Fick bara tag på en extra handkontroll så vi hade bara 3 stycken istället för 4 som vi brukar ha. Anledningen till detta är för att lillanton svek. Han skulle fira en månad med sin nya brud Emma. Jag tyckte att dom kunde fira med FIFA men dom skulle på bio istället. Dessutom kollade dom på den nya harry potter, och den är ju jättedålig. Illa! :P   Vi som var hemma hos mig denna kväll var då Fridén (som hade med sin externa hårddisk o gav mig en massa filmer :D), Halvarsson, Victor, Josse och Mikaela. Mikaela blev kvar över natten och åkte sedan på môran efter för o jobba.

Söndagen spenderade jag med Josse Hon sov även över här, fast hon gjorde inte som Mikaela o går upp o åker hem när jag går upp vid 6. Nej hon gick bara upp o lånade min dator o åkte hem senare. Konstigt folk :p Det var sista chansen för mig o träffa henne eftersom hon åker ner till Skåne igen på tisdag för o spendera natten hos Dag som han heter och sedan ta planet hem till USA på onsdagen.  Hon kommer nog till Sverige igen i November i någon vecka. får hoppas ja hinner se henne igen då (:



Jag har haft en jävligt bra helg allt som allt (: Borde ha sådana fler gånger :P  Men nu väntar ännu en arbetsvecka med massa slit.  Fast idag är det måndag så då blir det sexan hela kvällen! :D

hade <3

r

Lördag idag. Och för er som kan ordningen på veckans dagar vet då att igår var det fredag.  Efter att jag slutat igår så åt jag mat. Sedan kom Josse och hennes moder hit (:  Framåt kvällen så drog vi ut på krogen, alltså jag o Josse då. Och Victor :D
Josse har körkort så hon körde dit oss. I vissa stater i USA så får man ta körkort redan när man 16 år gammal. Californen är en sådan stat. Fast i i USA så kör hon en automatväxlad bil. Hon har därför lite problem med växlarna på volvon som dom har här i Sverige.  Men det gick bra iallafall :D När hon skulle ta sig in på score så trodde vakterna dock att hennes leg var falskt eftersom det står california på det och hon pratar svenska. Men hon lyckades övertala dom :P Resten av kvällen var rätt trevlig faktiskt (: blev lite segt efter ett tag men det blev bättre igen sen :) JAg träffade en massa fôlk ja känner där inne o det var väl kul för mig iofs, men mindre kul för Josse o Victor.  Men iallafall en trevlig kväll (:

Idag lördag då så blev josse hämtad av mor sin på môran. Med môran så menar jag förstås 14 typ. Och efter det så blev det ett telefonsamtal med Matilda. Jag mötte sedan Henrik o snackade lite med honom samt lånade en handkontroll till xbox 360 av honom eftersom vi ska lira fifa ikväll :D Alltså inte Henrik då men ett annat gäng (:  Typ, Josse, Victor, Fridén, Mikaela är vi hittills. Men får som om Annie o Sebbe kommer och även Halvarsson. Efter att jag varit hos Henrik så blev det ytterligare ett telefonsamtal med Matilda :p Men sen kom den hon väntade på så då var hon tvungen att lägga på. När hon lade på så skrev jag detta blogginlägg och när jag var klar med det så tog ja en dusch. Precis när jag kom ut ur duschen så kom fridén för att han hade tråkigt så han kände för o komma tidigare. Men han fick det inte roligare eftersom jag skulle äta direkt och då fick han sitta o vänta.
Varför skriver jag saker som inte har hänt än som om dom redan har hänt? (: Jag har allvarliga problem (:

hade <3


RSS 2.0