v

jag är kraftigt allergisk mot katt....

w

Sitter här i skolan nu. Spelade nyss wc3 med några här men nu åkte dom hem. Jag kan inte åka hem än eftersom morsan kommer och hämtar mig klockan 16:00. Kan inte åka hem o säga att vi fick sluta tidigare eftersom bror min går i denna klass. Fast just nu så ser ja honom inte, han kanske också har dragit hem... borde nog fråga någon om han gjort det snart.
Idag är det Valborgsfirande som gäller! Hoppas det blir naaajs. Beror nog på vart vi hamnar, antingen hamnar vi i Skåre eller på krp. Hoppas på krp.  Jag hade en massa saker som jag sjulle skriva idag men dem har jag glömt bort. Hmm...
Aja, om ja kommer på det så får ni inte reda på det :D 
Hoppas alla får en bra valborg! :)

hade <3

x

Dagens! Idag så har jag varit duktig. Eller inte hela dagen men iallfall heladagen fram tills nu! Vi närmare eftertanke så kansk inte riktigt hela tiden fram tills nu heller, men iallafall större delen!
På morgonen var jag vakt åt Matilda som jag fått i uppdrag av en av mina 3 läsare (Försök lista ut vem så får ni en riktigt utmaning!) Hon hade nog inte behövt vaktas egentligen men det är alltid trevligt att ha henne i närheten så det gjorde inget. Bordet vi satt vid imorse var värsta mångkulturellt eller vad man ska kalla det. Vi var folk från 4 olika klasser vid samma bord ett tag! How cool is that! Inte speciellt egentligen men ändå.
Efter det så hade jag kemi där jag som vanligt inte gör nånting o läraren är så himla dålig! Hon är även min mentor för er som inte vet det.  Sen hade jag engelska Nationella proven i Speaking. Jag fick äran att prata med Ardalan och det funkade riktigt bra, vi diskuterade saker och så. Sedan är ju frågan hur bra man pratade och så men det är inte mitt problem anymore. Eller ja, kanske en hel del men det tar vi sen när ja fått reda på det.
Vi insåg sedan genom att vi nästan spydde genom att se namnet på våran måltid som skulle föreställa lunch att vi var tvugna att gå o äta på McDonalds. Det var gott, jag åt en Big Mac &co plus meny och cheddar dipp om ni ville veta, annars så läser ni inte den delen helt enkelt. 
Ämnet persondatorer med Roland Cider sedan, jag jobbade faktiskt rätt bra men han ändå inte klart så blev att skriva av dem sista. Sen bar det iväg hemmåt o det första ja gör när ja kommer  hem är att ta en löptur på 5 km, kort sträcka jag vet men min kondition är i bott så ja orkar inte längre än så, tror t.o.m. att Matilda skulle springa om mig faktiskt. Kanske även Lillanton!!!!  Neh nu ska vi inte vara taskiga mot honom han har nog rätt bra kondition, betydligt bätter kondition än han har muskler iallafall. Får vi hoppas!  :p När ja kom tillbaks från min löptur så körde ja lite allmän fys och mitt pilatesboll program. Dusch! Mat! Och nu sitter jag här.
Min efterläntade skiva som jag beställt har nu kommit också! Ska lyssna sönder den nu :D Skivan heter "Goodbye to the Machine" och är gjord av "Hurt". Om ni önskar njuta av denna musik så är det bara att säga till så skickar jag till er.
Tänkte att jag skulle skriva en till sak som jag glömde skriva igår, men denna blev så lång så jag tar det imôra istället.

Hade <3


y

Tja! Idag vare ju då nationella proven engelska writing delen. Alltså skriva en uppsats. Det gick nog inte överdrivet bra men VG hoppas jag iallafall på. Imôra ska ja göra speaking delen med Ardalan. Får se hur det går.

Vi fick besked i helgas att dem ska asfaltera våran fina gusväg också. Dem har redan börjar lite med det faktiskt så det kör runt lite olika sorters vägarbetesmaskiner på vägen utanför ibland. Det som blir spännande sen är hur dem löser faktumet att vi fortarande måste kunna ta oss till huset. Om inte så får ja väl flytta hem till någon så länge :P Frivillig någon? Neh men det måste dem kunna lösa på nåt sätt!
Efter skolan var ja o pluggade körkortsteori, jag klarade ett av delproven idag så det är ju bra, nu äre bara 3 delprov kvar innan man ska köra ett testprov på allting som man måste klara 3 ggr med högre reslutat än som krävs vid vägverket. Kan ju hoppas på att jag kan klara det rätt fort.  Ska försöka klara andra delprovet imôra tror jag.

hade <3


z

Tja. Måndag idag för er som inte vet det.  På måndagar har jag en väldigt trevlig sovmorgon eftersom jag börjar klockan 14:00.  Idag så var ja dock inne i stan tidigare för att plugga körkortsteori. Aningen mer pluggande behövs där om ja säger så. Blir nog inge körkort innan sommarlovet för min del tyvärr.
Sen bar det iväg till skolan där jag väntade på Marcus o Timmy så att vi kunde gå o käka mellanmål. Träffade då även på Matilda o Alexandra lite sådär i all hast, trevligt tyckte jag men inte Matilda som ville bli av med mig så fort som möjligt :P O jag är ju inte sämre än gör som damerna säger. Iallafall ibland.
Idrott sen, det var baseball o det orkade ja inte med så ja sprang 5 km istället. Måste bli en hård försäsång för min del känner jag eftersom konditionen jag haft tidigare som ändå varit helt okey  nu är urusel.
Imôra äre nationella i engelska writing. Temat är "Gender in the 21:st century" alltså könsroller under 2000 talet. Interesting indeed. Eller ja, intressant o intressant, men det finns en hel del som man kan skriva om på det ämned iallafall och det är ju positivt. Nu ska man bara skriva bra engelska också, det är aningen svårare.  Men det går säkert åt helvete det med.

hade <3


å

bläh! Jag har tråkigt! Jag tänkte att jag skulle sätta mig o kolla på grodan boll o kalle stropp men jag hittar dem inte! Grodan boll vart är duuu!? Nån som har dem filmerna och vill komma hit med dem? snälla :P

hade <3


ä

Med våren kommer solen, och en jädra massa jobb! Iallafall om man äger skog. Eller jag äger ju ingen skog men mor o far gör :P  Ni kanske kommer ihåg att jag släpat ihop en massa träd. Dem träden har även grenar och sånt som ligger kvar där ute, eller ja, dem ligger ju inte kvar där nu längre men iallafall. Fast jag fick iallafall hjälp av bror min med att släpa ihop grenarna så det gick på 1,5 timme bara så det var ju inte så farligt. Ni får gärna bli imponerade av hur duktig jag är ytterligare en gång ;P
Efter det så har jag spenderat min tid i solen fram tills för 10 min sen då jag bestämde mig för att gå in. Det blev ca 3 timmar. Nu är jag lite brunare.  Men det är störande att det ska ta så himla lång tid innan man blir brun på riktigt.  Aja skit samma, så fåfäng ska ja inte vara nu :P  Nu ska ja träna lite med min pilatesboll. sedan äta och sedan duscha.  Ikväll har ja inget planerat än, någon som vill bli inplanerad? Mor, far o bror min åker på teater så det är bara att planera sig hit.

hade <3


ö


yaay gick ut i röj igen. 

Det är inte så många som kan spela röj. De tär lite underligt anser jag eftersom det är ett finfint tidsfördriv.

hade <3

lk

Har nu varit ute o jobbat, eller det var väl ett tag sen men ändå. Jag gjorde samma misstag i år som jag gör varje år. Jag tar shorts på mig. Det innebär att jag river upp en massa småsår på smalben och vader. SMÄRTA!!  Eller ja, smärta o smärta, det svider iallafall lite.
Här kommer iallafall en bild på min fina hög, ser säkert inte så imponerande ut men den är faktiskt lika hög som mitt bröst ungefär! juste! Ni får bli imponerade, det gör inget för min del.

hade <3


yeah.

af

Min karriär som professionell bloggare startar igen bara några dagar efter det att jag sagt att jag kanske skulle kasta in handduken. Blondinbella får nu fortsätta att svettas ett tag till. Nu undrar ni säkert varför jag fortsätter, och det undrar jag med.  Nej men det är faktiskt trevligt att skriva lite här ibland. 

Igår arbetade jag lite här hemma faktiskt. Jag var ute i våran skog och drog ihop träd som farsan sågat ner. En del är faktiskt riktigt tunga, har galen träningsverk i axlarna alltså!  Ska dra in dem sista idag tänkte jag, kan ta kort på den fina högen jag skapat sen så alla får se hur duktig jag är! Eller alla o alla, iaf dem 3 pers som läser denna kungligt bra blogg.

Xavier har även gjort en fin video som ni nu ska få se, riktigt snajsig faktiskt!  enjoy. (Av ngn anledning så funkade det inte o lägga upp den på bloggen så följ länken istället, Det är värt en minut av era liv)

http://sendables.jibjab.com/view/q3oACr46nbSsb0ky

hade <3

å

Teorin som löd att om man skriver inlägg lite oftare så får man fler läsare den stämmer inte har jag nu kommit fram till.
Ju oftare ja skriver inlägg ju färre läsare får jag. Och det är fan inte illa med tanke på att jag har 3 läsare :P  Dags o kasta in handuken o se sig besegrad kanske. Blondinbella, du vann denna gången, men vänta bara, jag kommer igen! 

hade <3

b

Tja. Fotbollen i fredags blev något misslyckad om om man ska uttrycka sig så.  Endast jag o Anton den lille som kom till en början, sedan kom Anton den aningen större men då hade jag och Anton den mindre tröttnat på att stå o sparka lite på bollen för oss själva så vi drog hem allihop.
Hela lördagen spenderades i Kristinehamn där vi spelade "Lilla VM" alltså Lilla Värmlandsmästerskapen.  Vi åkte väl dit o ingen trodde att vi skulle vinna nånting med tanka på våran säsong. Men vi lyckade ta oss till finalen där vi spelar lika efter full tid. Sen är det slantsingling om vilka som ska vinna i stort sett (det laget som ska få börja med bollen), motståndarlaget vann ju förstås den och så vann dem. Värdelöst helt enkelt. Värt att nämna är även att två tröjor blev sönderdlitna av motståndarlaget. En av dem var en som inte kunde vara med tröja xD (Vi hade inte vårat vanliga matchställ, vi har tryckt egna tröjor med roliga namn på, dessa tröjor kostar 140 kr) Nu har alltså dem 140 kr som jag lagt på tröjan varit helt åt skogen! Som tur var så skulle dem ta 140 kr från lagkassan för o ge Melin en ny tröja, så jag slipper betala den också :P 
Idag, söndag, då har  vi haft avslutning med laget. Det var femkamp och sedan pizzaätning. Jag måste säga att jag är oerhört duktig på alla lagaktiviteter. Jag kommer alltid ettta från slutet. På minigolf får ja mest slag ( man vill ju ha valuta för pengarna) och på femkamp så får jag minst poäng. Kunde man inte bara ha vänt på allting så man skulle ha mest slag i minigolfen o minst poäng på femkampen så skulle jag ha vunnit båda två. Känns logiskt faktiskt.
Imôra börjar skolan o jag ligger fortfarande efter i flera ämnen. Jaja, det löser sig.

hade <3


Not funny!

s

Tja.  Sitter på mitt rum vid min kära dator som vanligt. Kunde ha varit på herrhagen o spelat fotboll med kopmisarna men det fick jag icke ikväll av någon anledning. Jag kan väl leva med det ändå antar jag.
Teatern som jag var på igår var.. hmm... lång!  eeh, och sen lite längre.  Men annars så vara bra! Föresten så är bra kanske inte är riktigt rätt ord men den var iallafall inte urusel (y) Eller så vare kanske det den var... Men iallafall!
Jag har nu även fått reda på att jag har fått sommarjobb. Jag ska jobba dem sista 4½ veckorna på lovet (ville egentligen jobba första 4 men man får ta vad man får)  så jag ska jobba dagen innan skolan börjar igen. Arbetsimmarna kommer vara 7 - 16 så jag komemr ha tid för att göra saker efteråt iallafall. Det är positivt!  Lönen kommer ligga på 80 kr/h så det är inte heller alltför illa, kommer käna 14080 under denna period o det är inte fy skam ^.^ Nu äre bara o hoppas på att inte alla andra människor man känner jobbar första delen av lovet för isåfall kommer jag få riktigt tråkigt då. Men men det löser sig nog det med.
Imôra äre fredag... nån som vill hitta på nåt?

hade <3


Nästa gång ni ser Grava Kyrka så får ni tänka på att det är jag som kommer hålla den så här fiiin ;) 

t

Tja, nu har jag kommit hem från stan o även käkat så att musklerna har börjat byggas :P    Anton följde med till gymet så det var trevligt :)   Plugga teori var dock desto tråkigare :P  menmen inte mkt att göra åt ^.^
Ska nu snart åka på teater och spana in hur duktig bror min har blivit på att agera på en scen. Kan inte påstå att jag längtar. Lång som in i helvete är den också. kommer nog hem runt 11 ngn gång kanske. Men det kanske blir trevligt, det vet man aldrig. Imôra ska ja nog bara ta det lugnt iallafall så får vi se om någon vill göra nåt på fredag.

hade <3


Jag lyckades inte riktigt bli som den där snubben i mitt tidigare inlägg men detta duger väl.
(Och ja jag suger i photoshop)

r

Tja. Gôtt o sova länge idag.   Inte hänt så mycket idag i övrigt faktiskt, så jag går genast in på morgondagen. Imôra så ska jag in till stan för att plugga körkortsteori inne på körskolan och för att träna lite gym, Beach 09!
Ingen som ska ta körkort snart som vill följa med o plugga lite? Träna lite också?  Neh trodde inte det heller :P På kvällen så ska jag på teater. Bror min går en teaterkurs och detta är deras examensarbeta så att säga. Den heter "Häxjakten", låter väl spännande? ingen rolig människa som vill följa med och underhålla mig?  Neh trodde inte det heller :P  hm, ekar det här? Vad emo min blogg har blivit på sistone :O   ja får nog ta o sluta med det o försöka hitta på roligare saker att skriva om istället!  Man ska bara hitta på något och det är aningen svårt ibland alltså :P Typ nu är det svårt... aja får se om ja kan hitta på nåt bättre till nästa inlägg.

hade <3


Så här ser ja ut nu ungefär.


Sådär ska ja se ut efter imôra! (ni får se om jag lyckades imôra)

x

Då var man hemma igen då. Förstår att ni har saknat mig allihopa alltså! eller ja, saknat o saknat snarare glömt bort mig. Har tydliga bevis på detta alltså! Under denna cup är det ingen hemifrån Sverige som har försökt nå mig på nåt sätt! Jag var den enda i laget som inte fick nåt sms alls! t.o.m. Westlund fick det, iofs så var det från hans mammma men det kvittar! :P
Neh men skämt åtsidan såå har det varit en bra helg med en massa skojigheter. Vi bjöd väl inte på den bästa handbollen som vi kunde, men vi hade iallafall snyggast matchställ. Tim hade valt att trycka sitt telefonnummer på tröjan så han får nog en dyr faktura i slutet på månaden med alla sms som han skickat under den här turneringen :P Hände en massa roliga saker under denan turnering men man måste veta vilka människorna är för att uppskatta det roliga så därför så är det ingen idé att skriva om det tyvärr. Om någon önskar höra lite mer så får denna någon höra av sig helt enkelt

I'm back! <3


yaay

y

Hockey hockey hockey!  Ikväll ska det avgöras :D  Guldet ska hem!  Hoppas inte att dem ska stå på torget redan till helgen bara! :O  För då är ju jag i Danmark o missar det isåfall ju :(   Imôra bär det då av till Danmark och röspätte cup. Jag är fortfarande inte helt frisk så vi får se om det blir nåt spel för mig. Annars så får jag titta på o gå runt o ragga bruuuudar, som jag är så himla bra på, man ser ju jämt hur alla brudar flockas runt mig!! Eller äre jag som står ensam i hörnet jämt? Inte så stor skillnad på dem olika alternativen men ni kan ju avgöra själva.
Detta är nog sista inlägget innan jag åker, så nu får ni hålla till godo fram till måndag, svårt att vänta så länge jag vet. Klös inte alltför mycket på väggarna bara.

I'll be back <3


Guldet ska hem!!

e

Det är nu periodpaus 3 i hockeyn.  Färjestad lyckades kvittera till 2-2 i tredje och nu skall förlängningsperioden snart börja. Man kan inte klaga på att dem inte bjuder på spänning iallafall!! Men Färjestad ska nog dra det längsta strået i denna kampen hoppas jag :D
För övrigt så har det inte hänt speciellt mycket idag. Började med specialidrott på morgonen, men eftersom jag fortfarande inte är frisk så kunde jag inte vara med, tog en promenad runt norrstrand istället.  Sedan snackade jag lite skit med handbollspojkarna och begav mig sedan till skolan där jag typ genast träffade på Matilda, Johanna, Alexandra, Pascal, Fredrik, Sara, Sanna och några till. Jag tog då sällskap med dem till lunchen och till miljasaken som var i skrivsalen. Den var oerhört intressant, Mestadels så marknadsförde dem nya volvobilar och så var det någon från universitetet som marknadsförde hennes projektarbete typ eller vad det var. Oerhört inspirerande, så inspirerande att vi inte kollade på utställningen som fanns nånstans i skrivsalen. Jag var för övrigt den ända i min klass som var där så en massa cred till mig alltså! 
Efter det så åkte jag hem o slappade, kollad epå ngra avsnitt scrubs och nu hockeyn förstås :D

Nej fy fan vilka tråkiga inlägg det har blivit på sistone, kanske borde börja med o skriva lite färre o lite bättre igen alltså...

hade <3


:D

q

Halloj!

Sitter nu o lyssnar på lite skön musik o gör ingenting typ. Funderar på om jag ska gå o snatta lite kakor :P
Idag ska jag till Lövnäs, vilket ligger på Hammarö för dem som inte vet. Min Farmor och Farfar bor där nämligen.  Ska dit och fira min mor, min faster och min farmor. Dem fyller alla år typ nära varandra så dem brukar fira samtidigt. Blir säkert trevligt. Iallafall en massa god mat :D  Om jag lyckas äta nåt, Är fortfarande inte helt frisk o har därför inte jättemycket aptit. Det är lite sorgligt. men men :P
Jag ska nog försöka ta mig till skolan imôra!! var inte i skolan på hela förra veckan!  hoppas att jag inte missat alltför mycket alltså. aja, det löser sig i vilket fall :P
Jag har varit rätt duktig med inlägg nu på sistone!  Lite applåder vore till rätta här alltså! Fast jag känner även att kvalitén på inläggen har sjunkit. Får skylla på att jag har varit sjuk alltså.

hade <3


i

Jag sitter nu här i min ensamhet och dricker honungsvatten. Det är inte speciellt gott :P  Men det är gôtt för halsen iallafall :D
Jag är typ frisk nu tror jag, Jag kan nästan prata normalt igen också!!  Nu ska bara febern gå bort och halsontet försvinna så skulle det vara perfekt! :D Detta betyder att jag nog utan problem ska kunna vistas på Sofias fest i ngra timmar.
Nu skall jag äta frukost :D 

hade <3

w

Tja!

Jag sitter och är smakråd åt Matilda när hon kollar på kläder och skor som ska shoppas. Kan inte påstå att jag är till någon större hjälp, säger att allting är jättesnyggt så hon inte ska bli ledsen eller nåt sånt! :D
Innan det så höll jag på med "never ending level game" jag kom till level 89, sen fattade jag inte :(  då kollade jag upp hur många levels det finns, det finns 160 stycken. Så jag tröttnade på det.  Nu svarar inte Matilda längre, men who can blame her som dem säger i staterna :P
Sjuk är jag fortfarande också, Har varit sjuk sen i lördas!! Det är en lång tid! snart en hel vecka! :O
Jag har iaf bestämt mig för att jag troligen ska gå till Sofias fest i ngra timmar iallafall. Dock skall ingen alkohol intagas av mig. Om jag ska dit beror lite på om jag kan prata på lördag också :P  Har hänt nåt med mina stämband så jag kan knappt prata, jätteskojj, verkligen! :P

hade<3

u

Tja!

Jag är nu på bättringsvägen! :D tror jag iallafall... Får se helt enkelt :P blir nog ingen skola imôra heller dock. Men blir det lika fint väder som idag så kan ja nog sitta ute ett tag. Då kan ja passa på o läsa min bok som jag måste läsa i svenskan, Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Riktigt spännande grejjer alltså.

Ikväll så är det den första finalmatchen i hockeyn! HV-71 - Färjestad.  Den går på kanal 9 så den ska kollas på! Go Färjestaaad!  Dem kommer vinna! kommer bli asnajs o stå på torget när dem har tagit guld! :D 
hoppas allt är bra med alla annars ^.^

Idag så fyller även Johanna Möller år, Grattis till henne :D

hade <3


Gattis :D




Guldet ska hem till Karlstad igen!

RSS 2.0