Valborg?

Valborg imôra, och som vanligt så ska man välja vart man ska vara, och som vanligt finns det flera olika alternativ och som vanligt så vill folk till olika ställen. Så vad ska man välja? Någon kommer bli besviken vad man än väljer. Ena stället är allt betydligt simplare eftersom det är i stan, men det kommer nog vara heldött vid midnatt redan. Andra stället är klar tmer komplicerat eftersom vi inte vet hur man tar sig hem osv, men det kommer pågå desto längre. Roligt folk kommer det nog vara på båda ställena, så ah. Får se hur detta löser sig, men löser sig kommer det göra! :D annars så får jag väl dra hem till lillanton och spela TV-spel, funkar det med ;) Känner ändå att jag helst vill vara med Sebbe imôra, så hoppas det ordnar sig med den festen! allt kommer få ett svar någon gång under dagen.
Vilken jobbig text att läsa det där måste vara.

Har blivit irriterad på småsaker på sistone och varit allmänt pessimistisk, tror att jag har varit lite för mycket med Halvarsson alltså. Bäst att försöka få en ändring på det. Inte att umgås mindre med Halvarsson, men att bli mindre lättiritterad och mer positiv till saker och ting som sker. Beror nog på lite fler saker också, men får försöka undvika dom sakerna.
Annars så har det varit en bra vecka med jobb på dagiset Tärnan, min kusin jobbar där som resurs så det har varit kul :) Allmänt härlig personal och bra ungar. Där är jag gärna fler gånger :)
På tal om dagis, så är det ju viktig att man komme ner i deras "nivå" när man pratar med dom, man ska kort sagt sätta sig på huk så man blir i samma höjd som barnet. Detta är oerhört smärtsamt om man har träningsvärk i benen, inget att rekomendera! Skulle nog kunna kalla detta för uppenbarelse nummer 4? tror faktiskt det.

KoRn som går på högvarv i mina högtalare just nu och har gjort i några veckor nu, så jävla bra!

Hade<3



Detta gillar vi!!


Kände att det var dags för en sån här också.

Herre gud som i himlen är

Har kommit fram till 3 saker denna veckan. vi börjar med nummer 2.

Uppenbarelse nummer 2: Man blir trött av att jobba.

Man blir ju helt sjukt trött och seg i skallen av att jobba! Trodde inte det skulle vara så farligt på dagis som det var på plasten. Men jo, det är det! Dagisbarn som inte förstår någonting och skriker hela dagarna :) Så jag har varit ännu drygare o sagt ännu dummare saker än vanligt denna vecka tror jag ;P Men det är så det blir. Men men, skrikiga dagisbarn var det, vilket oundvliklligen för mig in på uppenbarelse nummer 1.

Uppenbarelse nummer 1: Det är väldigt skönt att vara ensam hemma.

Efter en dag på dagis så är det oerhört skönt att komma hem till ett tyst hus, laga lite mat o äta i tystnad. För att sedan sätta igång en film eller lyssna på lite bra musik. Efter detta far man till gymmet, pumpar lite o snackar med folk som finns där. Sedan åker man hem för att äta lite ägg och bacon samt duscha och sova. Sitta vid tvn en stund kanske. (Perfekt dag egentligen, saknas bara ett ligg! KK någon?)  Alternativt till Gym så kan man ta en löprunda. Det för mig då in på uppenbarelse nummer 3.

Uppenbarelse nummer 3: Löpning är inte min grej.

Första löpturen på 20 dagar för mig idag. På dom innan har jag hållit ett extremt lågt tempo, men inte idag, idag sprang jag på rätt bra! (för att vara mig dvs) Och detta slutade i feta skavsår och en katastrofalt dålig tid på 5,25 km.

Har varit en stor vecka för mig detta med 3 utomordentliga uppenbarelser och en del dumma uttalanden men livet går vidare! ciao!

Hade<3



Ska föreställa en uppenbarelse men jag vet inte?
(Har inte photoshop på datorn just nu så jag gjorde ett jättebra jobb i Paint)

bil?

Köpte en bil igår :)


Nissan Almera-98 Finns lite småfix o göra, men det kommer nog bli kul :)

RSS 2.0