Dröm?

Drömde inatt att jag åkte inlines på en parkering, men jag kunde inte stanna. Jag skulle till min bil men jag åkte fårbi den! Då la jag mig ner men jag stannade fortfarande inte, jag åkte in under en massa bilar tills jag kom till en gräsplätt där jag plötsligt stannade. Men då var jag ju så långt ifrån bilen igen så jag började åka mot den, men då kunde jag inte stanna igen! men jag åkte förbi en busshållplats och tag tag i hörnet på den för att kunna stanna och vända. Då åker busshållplatsen upp från sitt fästa i marken och åker med mig några meter innan vi båda stannar, och en av dem som satt i busskuren säger: bussen går inte fören om en kvart. Sen kommer det någon annan o skriker och är jättearg! så då lagar vi busshållplatsen o sen vaknade jag :) Spännande!

Ska köpa biljetter till 100% party sen!

hade<3

Victor?

Idag är det fredag. Victor fyllde igår 20 år gammal, grattis till han! Eftersom han fyllde 20 år igår och det idag är fredag så kan man ju anta att han skall firas med ett stort kalas idag. Då tror man fel, hans föräldrar ville inte ens lämna huset i några timmar så att han kunde ha förfest. Nu spelar det ju ingen roll eftersom det enbart var jag av hans vänner som skulle ställa upp ändå så.  Lillanton har annat för sig, Halvarsson har annat för sig, hans "flickvän" är sjuk, Sebbe är sjuk (det medför att Annie inte heller kommer). Så victor har dåligt stöd på sin födelsedag, tycker lite synd om han faktiskt. Nu hade han i och för sig inte planerat någon direkt stor 20års fest, men ialla fall, tråkigt!
(jag är inte heller sugen på utgång egentligen x) )

Men när jag fyller 20 så räknar jag med att alla ställer upp! ;) om någon inte gör det så blir det smisk!

Hade<3


Victor trixar med 3 fotbollar samtidigt som han gör läxan

Sjuk2?

Ingen bra idé att träna! Nu är jag dyngförkyld x)

godnatt!

hade<3

Sjuk?

Har varit sådär halvsjuk i 3 dagar nu. irriterande, men har inte haft halsont eller feber (förutom första dagen) så jag har kunnat träna iallafall! Vilket troligen inte har gjort saken bättre, men i vilket fall.

Hade en massa jag tänkte skriva, men har glömt bort vad det var. Enda jag kommer ihåg var att jag har konstaterat att pepparkakor med choklad inte är gott. Ballerina har gjort någon ny sak med pepparkaka o choklad blandat... Inte gott!

Juste! Avvaktar med tatueringen, har inte råd just nu känner jag :/

hade<3

Gary Moore

Gary More har dött! R.I.P. Misstänker att mina läsare inte ens vet vem personen är? men det är skit samma.

Gary Moore – Out In The Fields

Rekomenderar iallafall dem första 3 låtarna på skivan :)

Tempel i fredags, det var en riktigt bra kväll vill jag påstå! :) Mer sådant! Fast inte så sugen på att va ute o dricka så mycket längre alltså :P kan lika gärna bli med nykter känns det som, då sumpar det inte en massa träning iallafall x) Fast det är ju gôtt med öl! dilemma! ;)

Hade<3


RSS 2.0