blod?

Ja i true blood så var det ganska mycket blod med idag. Det är faktiskt en riktigt bra serie :) Hittills iallafall. Mikaela är helt galen i den och det är nog för att hon är galen i vampyrer. Förstår inte riktigt varför dock, dom har ingen kroppsvärme eftersom dom är döda, dem ska (teoretiskt sett men det stämmer aldrig) inte kunna känna känslor och det värsta, dom bits! Men gillar man detta så är det ju perfekt iofs.
Tittellåten till true blood är väldigt bra föresten, helt klart värd att lyssna på nårga gånger. (se bifogad länk) :p

Sova nu blir det :)

hade<3

bifogad länk:

Jace Everett - Bad Things <- klick it :D

:) ?

Snart skall jag åka på träning. Inte så taggad på det. Men får väl ta mig dit att åka dit.
Efter träning blir det hem till Mikaela :D Har inte sett henne sen i fredags! Låter inte så länge kanske men det känns som en evighet. Blir bra o få träffa henne igen :)

Nej nu blire åka... ha en trevlig kväll

hade<3


:)<3

bok?

Ska läsa denna nu. Hoppas att den är bra :)


städa?

Jag har varit så duktig så jag har städat mitt rum idag. Det var välbehövligt vill jag lova, har inte gjort det på 1,5 månad om inte ännu längre tid. Men nu är det rent och fint :D Iallafall i några timmar till. Om några timmar kommer det nämligen att anlända 4 pojkar hit som kommer äta mina chips och slänga dom på mitt nystadade golv och i min nystädade soffa. Jag bjöd ju hit dom så jag får ju skylla mig själv. Nej men det kommer nog bli riktigt skoj, har inte umgåtts med dom på länge nu nämligen. Har det inte varit handboll så har Mikaela tagit upp min tid. Inget fel med det kan man kanske tycka, och det är det inte heller :) eller ja, lite för mycket handboll har det varit. Men nu kommer det bara vare en dag per helg som mest hoppas jag :)
Fredrick har ju slutat med handboll föresten! Så nu kan jag ju inte locka någon att kolla på derbymatcherna längre :P Jaja får väl klara oss med våran vanliga mängd i publiken :P

Jag är hungrig, är inte maten klar snart?

hade<3


Dessa pojkar och Victor blire ikväll :)


Victor måste också få vara med när han är stilig :)
Detta är från balen i nian



helg?

Helg blir det imorgon typ vid 12. För då har jag slutat :D Kanske blir lite gym efter det :)
På kvällen blev jag bjuden på olivkväll, vad nu det är. Men det skulle vara mellan 2 personer och då känner jag det att jag blir en för mycket. Och det lät väldigt tråkigt :P Blir sitta hemma med film och chips istället :)

Lörda blir det tv-spel hemma hos Anton lutar det åt.  Kommer bli najs :)

Blir glo klick på sexan nu :) Ha en trevlig kväll.

hade <3

Hund?

Ja, en hund. Mikaela har nu för tillfället en hund i lägenheten, anledningen är den att jag inte orkar berätta anledningen. Eller hon löper och resten av Mikaelas familj skulle iväg på nån jaktgrejs eller vad det var så hon fick inte följa med och kunde inte vara ensam så hon fick hamna hos Mikaela i stan. Jobbigt vill jag lova! Eller kanske inte så mycket för mig (förutom att jag inte fick sova något inatt på grund av henne) men för Mikaela blir det ju lite jobbigt alltså.

Nu börjar helgen närma sig, någon som bestämt nåt kul som någon vill göra? :D  Gärna så jag får va med ;)
Nej men nu blire göra lite annat.

hade<3


Jobbig men väldigt söt är Svea :)

skola?

ja, det var åter till älvkullen idag efter en helg utan speciellt mycket sömn. Seg första och andra lektion. När jag kom hem så gjorde jag lite läxor (hör och häpna) sen blev det guitar hero för hela slanten :)
Nu är det hocket på tv, Elitserien inleds idag, Färjestad-Skellefteå. Efter 2 perioder är det 3-1 till Färjestad. Gillar vi :D Bara dom kan hålla i det nu :)

Imôra så slitar jag efter specialidrotten. Den slutar klockan 10, men sen tar det ju lite tid med dusch och sådant. Körkortsteori blir det sen? Måste göra det även om jag inte orkar. Vill ha körkort men orkar inte plugga teori!! Ett reportage skall vara klart på onsdag också. Mikaela lovade att hjälpa mig lite med det så det ska nog gå bra :)

Gå och lägga sig tidigt ikväll? jag tror det. Är det helg snart? Hoppas det.

hade<3

bra?

Kan diskuteras. Mohaha ni får inte veta vad det handlar om!

Nu blir det snart film, chips, cola. Gôtt det :)

Jag ångrade mig ni får visst veta vad det handlar om! Har inget annat att skriva om :p  Helgen spenderades ju då i Ludvika. Eller fredagen spenderades i Karlstad men nu går jag från ämnet. 
I staden Ludvika så spelade vi steg 1 i SM. Vi spelade dåligt, The End. Steg 2 väntar om ett tag då, får se om vi kan spela lite bättre då (:
Nästa helg är jag helt ledig för bus, styra fest någon? Nej men någon kanske vill hitta på nåt roligt iallafall? :) Får la se vad det blir.

Hade <3

uppdatera?

Nej!
Eller jag menar ju att jag har varit dålig på att uppdatera. Ska försöka bättra mig. Det har blivit så att jag inte har haft tid att skriva, eller jo det har jag väl men jag har inte haft lust att skriva på sistone. Har inhte lust att skriva nu heller men känner mig tvungen på nåt sätt. Kan ju inte svika mina hängivna läsare. Vem försöker jag lura egentligen?

Imôra äre träningsmatch i sporthallen runt 6 tror jag. Skåre-Hammarö. Fredrik ska inte vara med tror jag? Annars kanske jag kunde ha lockat lite publik. Men inte då.
Till helgen ska jag till Ludvika och spela Junior-SM steg 1. Ser inte fram emot det direkt men det blir nog bra, kanske. Kanske kan ringa någon rolig som är ute på fylleäventyr :D

Sova nu blir det!

Hade <3


band?

Sitter i mitt rum och glor på tv. Bror mins band ska spela i rummet bredvid snart. Det är bara gipsvägg emellan så det kommer höras. Hoppas att dom spelar bra. Tv kommer bli svårt att titta på så det får nob bli datorn eller tv-spel senare.

Fan nu börjar dom. Jag vill duscha.  Kanske ska göra det.

Jag vill köpa guitar hero 5 och Tekken 6. Göra det snart kanske. Jag har inget kul att skriva. Eller igår så var jag och lekte lite med Johanna, Matilda och Artur. Jag och Matilda kikade på lite bilder från ettan och Johanna bjöd på mat och muffins som hon bakat. Båda var gott och att se bilderna var trevligt (:  Artur var nog inte så sugen på att ha mig där dock, men iallafall :P  

Hade<3

Top Gear?

Ska snart åka till Våxnäs och Mikeala. 17.50 åker min buss ifrån Grava kyrka. Innan dess ska jag hinna göra svenska, plugga körkortsteori och matte. Kommer jag göra det? Nej.

Top Gear ikväll också, kommer jag att få se det för Mikaela? Hon har inget val!
Innan det så äre idol någon gång också som det säkert blir att glo lite halvt på.

Klä på sig nu kanske. Jo det blir det.

Hade<3


Arvika?

Ja Arvika, Där spenderade jag inte ens ett dygn av mitt liv mellena fredag och lördag. Eller Arvika får jag inte kalla det, jag var ju i Mangskog. Fast vi var till Arvika först för att kunna ta oss tilll Mangskog. Värt att åka till Arvika för att sen åka en mil tillbaks mot Karlstad? Kanske, vad vet jag? Fredag och lördag lekte jag även element hela dagarna. Hade nog rätt så hög feber alltså. Men det fick gå bra ändå! Vi bakada en cheesecake någon gång under denna tidsperiod och den var smaskig! :D

Mest inte göra nnåting har det dock blivit denna helg eftersom jag har varit och är fortfarande sjuk.
Mikaela följde med och kikade på lite handboll i söndags också. Hon tyckte att det var... kul? Trodde jag aldrig. Men där hör ni iallafall, handboll är kul att titta på. Nu är ni också välkomna att komma och titta!
Matilda du som ville se derby mellan mig och fredrik (även resten av våra lag förstås) Så spelas det den tredje october på Ilanda (tyvärr den hallen). Men ni får allt ta er dit ;) mohaha!

skolan idag var dryg, men imôra så ska jag vara hemma och sova, får hoppas på att jag blir frisk då! Blir slöa, kanske göra lite läxor om det orkas. och slöa! :D höhö.

Hade <3



tv?

True blood snart :D såå det skal vi glo på :)

Mitt ljud kom idag också :D men hinner inte koppla in det och när jag lämnar huset imôra så kommer jag inte hem förens på lördag. Men det får gå bra :)

kommer väl vara utan dator ett tag då.  Men finns på sms och.. telefon? jaa ni förstår vad jag menar, ring eller smsa :D

Hade <3

inte snäll?

Jag är visst snäll! Haha.

Marita, om du av någon anledning läser din dotters blogg, eller ja, hon är din dotter det är klart att du läser den :P
Men jag har en förklaring till det inlägget där det står nånting om att jag kallar dig dum. Det var faktiskt mindre snällt att förstöra din dotters statistik på kungen som hon har kämpat så hårt för. Men jag menar inget illa, det gör jag aldrig. Du är inte alls dum, du är så snäll så :D  höhö. Bra att få förklara sig :P

Top Gear på tv ikväll sen :D gillar vi :D

Hade <3

frisk?

Svaret på den fängslande rubriken är nej.  Dock så mår jag mycket bättre nu så jag ska ta mig till skolan imôra.
Hoppas att Johanna och Alexandra var såpass snälla så att dom sparade en liten kaka åt mig :D Lite tveksam är jag, men men kan ju alltid hoppas :P

Idag skalll jag se på scary movie 4 och på det första avsnittet av true blood igen eftersom dom visar avsnitt 2 på tv imôra :D Då skall Mikaela komma hit så skall vi mysa i soffan och titta på det :)

Nu sitter jag och chattar med Matilda som också är sjuk. Gôtt att slippa sitta hemma helt själv! Eller ja, jag är ju själv hemma hos mig, men jag har någon att prata med iallafall! Vi har kommit fram till att man behöver smink för att kunna räkna matte. Är nog därför som jag är så dålig på matte.

Nu skall jag bara lyssna igenom skivan "Finding Beauty in Negative Spaces" av Seether, så skall jag glo på film sen :)

Hade<3

RSS 2.0