Fäller en tår för sitt hår

Afrot är borta :( 

hade<3

Lägenhet?

Var riktigt kul att träffa marcus och johanna igen i lördags! Var kul o träffa er andra också, men speciellt dessa som jag inte träffat på länge :) Var även väldigt kul att få se marcus lägenhet, gjorde mig sjukt sugen på att även jag skaffa egen x) eller ev. med en rumskamrat :) Så jag har gått med i kbab nu och samlar poäng iallafall. Tatuering är jag också sugen på, borde göra det nu snart, men vill ha lite smakråd, fast jag tror jag vet vad jag vill ha.

Jobbet är lika tråkigt som vanligt, men det är ett jobb :) pengar är bra! Alla kommer få pulkor av mig i julklapp! söker lite andra jobb också. Vaktmästare på mariebergskogen bland annat :) Får se hur det blir med norgeplanerna också. Men flytta hemifrån vore guld iallafall!
Ska göra högskoleprovet på lördag också, kommer nog inte gå så bra, har inte pluggat tillräckligt. ska noh görsöka plugga lite under dagarna innan nu :p

hade<3


vägsniglar?

Hata vägsniglar! visst en lite då och då får man väl finna sig i, men igår var det hemskt! Först hamnar jag bakom en som ligger 30 på 50väg, den svänger rätt fort som tur är, men detdröjer inte länge fören jag hmnar bakom en som ligger i 40!! och det sorgliga är att vi kom ikapp en bil framför som låg i 30 -.- Aningen ledsamt vill jag lova. folk som ligger 50 på 70väg är också oerhört irriterande x) Ahru, inte lätt ibland.

Är sjuk igen också, 2 gånger på 2,5 vecka, inte illa alltså. Jävligt irriterande om inte annat :)

Paradise Hotel går på sexan nu och jag är ju så töntig så jag följer det, fast det verkar inte nå bra denna säsongen, så får se hur länge jag orkar följa det x) Vilken värdelöst inlägg :D

hade<3


snart dags o åka skidor igen :)

konsert?

Väldigt många konserter som jag vill gå på just nu!! Jorn, Helloween och stratovarius, primal fear, freedom call, moster magnet, bullet for my valentine, Disturbed, the list goes on. Men har jag pengarna, eller vänner, eller vänner med pengar till detta? näh. Förhoppningsvis kan jag se en av dessa iallafall, men man vet aldrig.

Jag spenderar nu dagarna med att följa en massa tv-serier som släpper ett avsnitt i veckan. när jag är klar med dessa så glor jag på House M.D. (en läkarserie, riktigt bra) eller Doctor Who, (som inte är en läkarserie) Självklart så åker jag själv på en sjukdom nu när jag tittar på detta, livet är ironiskt. Detta har gjort att jag troligen inte kan bli med till göteborg imôra på bortamatch, ska prata med min tränare igen imôra. Har även gjort detta till en lugn helg i övrigt.

Arvikamârten håller på i, gissa vart? juste! Arvika! Men man missar nog inte så mycket? En massa fulla arvikingar är väl inget o ha. Nej nu skall jag äta mig fet på glass, sen chips, och sätta igång en film tror jag.

Hade<3








RSS 2.0