körkort?

teoriprov och uppkörning är nu bokat. förhoppningsvis så kommer jag att ha körkort den 16 november :)

hade<3

asfalt?

När jag kom hem idag så hade dem börjat med att asfaltera grusvägen. äntligen!

vad skall man säga om gårdagen? Bäst att inte säga någonting tror jag.

hade <3

Grattis Matilda!?

Grattis till Matilda idag som fyller 18 år gammal :)

Festen i fredags blev lyckad :) Kom hem för en timme sen typ :p Har spenderat helgen hos Mikaela annars. Vi har bestämt oss för att försöka igen :)

Ikväll blir det film och chips här hemma bara, och imôra så blir det hem till Matilda för att fira henne med diverse människor. Onsdag fick jag nyss reda på att Ellicka ska ha 18 års fest också :) Så blir väl åka och fira henne ett tag och sedan dra till koriander och studentfesten :) Vi gillart :D

hade <3



xbox?

Nej det blir inget xbox spelande ikväll. Blir party istället :)  Xbox blir kanske imôra istället :) Denna helgen kommer bli bra tror jag :D och lovet också! :D gillar vi!

Matilda&Johanna?

Ja Johanna och matilda.  Dem är goda vänner. (Y)

Idag så har jag tränat, ätit på Burger King, åkt till skolan och blivit underhållen av Matilda och Johanna, haft samhällskunskap, svenska redovisning, matte, tränat igen, ätit, och suttit vid datorn. Vilket jag fortfarande gör :) För tillfället så skriver jag alltså ett blogginlägg för er som inte fattat det. Fast när nu läser det så gör jag ju inte det förstås eftersom då är jag klar med inlägget? Vid tillfället som ni läser kanske jag är i skolan? Svårt att veta faktiskt.

Imôra så skall jag ha matte, håltimme jättelänge och idrott. Vad skall jag göra sedan? Behöver fortfarande kvinnligt råd om vilken jacka jag skall köpa. Behöver även nya jeans och några t-shirtar. Vem vill hjälpa? Kanske inte imôra då, men någon dag iallafall :D Senare på kvällen av denna fredagskväll blir det kanske xbox med grabbarna från Ilanda :)

Nej nu orkar jag inte med detta nåt mer.

hade<3






Monster Mash?

http://sendables.jibjab.com/view/oBPxiYOIYTHsGvIu

glo för fan ;D

Dumpad?

höhö min paus i bloggandets värld blev inte så lång :P Men känn ingen press, ni behöver inte läsa :P

Idag så har det varit skola. UF på môra, samhällskunskap och sedan slutade jag kvart över 1. Då vandrade jag runt på stan med Timmy och Marcus på stan till 10 över 2 då deras buss till kil gick.  Jag blev då kvar i stan för att invänta Mikaela. Självklart så är hon dryg och kommer inte förens en timme senare. Under den timmen så gick jag runt lite och kollade på lite jeans och jackor. Någon som vill hänga med som smakråd någon dag snart? :P
Vid 5 över halv får jag sms från Mikaela som säger att hon slutar snart. Då sätter jag mig i mitticity i 10 min och fortstätter sedan till torget och sätter mig där. Jag satte mig på fontänen som är gjord av sten, det blev kallt att sitta och vänta där i 20 min. :p Fast jag får skylla mig själv, kunde ha satt mig på en träbänk. Mikaela kommer iallafall vid 10 över 3 ungefär och då sätter vi oss på en träbänk. :p Mycket varmare och skönare för rumpan :)
Men sen så satte vi oss ner och pratade lite och gjorde slut. Eller ja, hon gjorde slut :p Vi satt och snackade ända tills min buss gick :) Så vi är fortfarande goda vänner :) 

Imôra slutar jag vid 10 :D Ska se om xavier också slutar tidigt så vi kan chila lite :D

hade<3

<3

Det blev inte en Mikaelafri vecka :) Sov hos henne inattas. Det var trevligt :)

Onsdagen på höstlovet ska man klä ut sig på studentfesten. Tipsa mig på vad jag ska klä ut mig till? :)

Detta var nog sista inlägget på ett tag. Tar en paus i bloggandet. Men folusera inte på det, fokusera på vad jag ska klä ut mig till :p

s

Kolla vilket fint namn som har skrivits till vänster där vid tidigare namn på bloggar nu. Matilda som gav mig idéen, lite rolig faktiskt :D Nu skall den utvecklas på nåt sätt :p Får se vad jag hittar på :)

Detta kommer bli en Mikaelafri vecka :( Hon behöver plugga en massa, och det behöver jag med. På fredag ska hon på fest ( och hon bjuder inte mig den bitchen ;) ) Nej men jag kanske ska på mustasch på nöjes ändå så :)
På lördag så åker hon till Arvika, jag tänkte att jag skulle följa med! Men det kan jag förstås inte, har nämligen match i kristinehamn och sedan är det mat hemma hos farmor och farfar. Har dåligt samvete för att jag aldrig blir med till Arvika.

e

Sitter och lyssnar på kiss nya album på spotify. Inte helt värdelöst faktiskt :) Men dom har gjort bättre också då så klart :D

Förfest hos mig och Arena i fredags blev det. En riktigt kul kväll folk :D Tack för den! :) Dagen efter när jag och Timmy vaknar upp hos Mikaela så är Timmy bakis! Vi äter frukost och drar sedan till kil alla 3. Timmy för att han skall hem, Mikaela för att hon skall tvätta hemma hos sin mormor och jag för att... ? Ja vad fan gjorde jag där? Nej men jag glodde på tv? xD :p och väntade på bussen tillbaka till stan. Haha. Nej men vi skulle ta bussen 10 över 4 tillbaka till stan tänkte vi, Det gick ingen förens 10 över 5. Så det var lite drygt faktiskt :) Efter många om och men så kom vi hem till mig iallafall. Då var det mat, Potatisgratäng och fläskfilé! Underbart!
Annars blev det en chillkväll bara :) Ikväll blir det också ta det lugnt bara. Får se om jag drar till Mikaela eller om hon kommer hit igen sen :)

Nästa fredag blir det mustasch på nöjes? Någon/några som vill med? :D

Hade<3

b

Sitter och pluggar samhällskunskap. Det är lite drygt (: BOrde ha börjat plugga lite mer lite tidigare :p Men ja, det är så det ska va.

Ikväll är det True Blood igen, så det skall jag glo på (:  Hoppas över träningen eftersom jag behöver plugga.

Titta på klippet, sjuukt roligt xD :D 5 minutes well spent :D



a

Idag så slutade jag vid 10 som jag gör varje tisdag :D Då pluggade jag körkortsteori i en timme och sedan var jag med xavier i en dryg timme. Hem och äta och sedan in till stan igen. Jag träffade då Matilda och Alexandra en snabbis, Alexandra gick till sin buss direkt, men jag följde Matilda till mitticity och hälsade på hennes moder en snabbis. Jag var tvungen att skynda till bussen sedan nämligen. Jag går på vad jag tror är 4an eftersom det stod det på bussen. men den tar sexans väg? Då blir man så glad :D eller inte. Men från våxnäs centrum äre inte så långt hem till Mikaela så det var ingen fara (:

Jag var där i några timmar och lämnade sen henne för att åka på träning, hon säger innan jag åker att hon skall städa, diska och duscha under tiden jag är på träning. När jag kommer tillbaka så finner jag henne på exakt samma ställe och hon har inte gjort nånting av det hon sa :p Nu är hon iallafall i duschen, och vi ska väl sova snart (:

Har förresten fått erbjudande om att bli stylad och sen bli fotad helt gratis på ett ställe i Göteborg, är både lite sugen och inte sugen. Jag måste bestämma mig imôra för då skulle dom ringa upp mig igen. Det skall diskuteras lite med lite olika folk först så får vi se. 3 pers fick jag ta med mig tror jag, om jag inte hörde fel.


<3

s

Det blir tv iallafall :D fast inte just nu, nu är det inte så bra (:  Så nu äre musik och dator som gäller :D Vid 9 så börjar det bra saker igen.

Prov i samhäll på torsdag och utgång på fredag tror jag :) Vilka är på? :D

t

Denna kväll blir i ensamhetens tecken. Eller inte helt ensam, datorn och tv:n är ju mina vänner iallafall :D Fast dom börjar ju bara om med alla mina serier hela tiden så jag har ju sett allt! Det är aningen drygt... kanske får bli läsa bok istället? eller tv-spel? eller film? Får se (:

hade <3

i

Sitter hemma hos Mikaela. Hon snackar i telefon om hur gårdagen var med sin moder.
Jag skall börja laga tacos åt oss bara hon lagt på så jag vet vad jag skall använda för grejer och sånt. Jag tror inte att vi ska förvänta oss den godaste köttfärsen vi ätit men förhoppningsvis ska det gå att äta iallafall :p  Ni vet ju med mina färdigheter med matlagning sedan tidigare. Blir film till det sen också om inte Mikaela vill sova eftersom hon är väldigt trött.
Jag blev lite dissad när jag kom hit förut så jag sov i en timme :p

hade<3

a

Godmorgon folket. Blev väckt runt 9 idag av Mikaela. Hon är trött efter gårdagen.
Nu skall jag nog äta frukost snart (:  Mor och far kommer hem sedan runt 2 så jag ska väl hälsa på dom en snabbis och sedan drar jag iväg till Mikaela.  Vi ska laga tacos hemma hos henne sen, gott! :D Kanske blir att vi drar ner till ica och köper några kanelbullar också? det är ju trots allt kanelbullens dag.
Fram tills 2 så blir det läsa lite i min bok och slöa vid dator eller tv.

Hoppas på att detta blir en bättre dag än gårdagen (:  Fast framåt kvällen sen så vart det inte så jätteilla ändå, ganska trevligt faktiskt (:

hade<3

n

ensamt? nja inte så farligt just nu faktiskt. Jag och Matilda är nämligen ute och går. Eller ja, hon går och jag sitter inne. Alltså, hon är i ulvsby och jag är i Grava. Nu är Matilda också inne igen. Vi sitter och skriver blogg och är trötta. Borde börja göra detta oftare igen tycker jag :D

Mikaela sover i arvika inatt. får se om hon kommer hit imôra kanske :)

hade<3

dag?

Nu har jag kommit hem till mitt tomma hus igen, ingen katt som välkomnar och allt är bara tyst. Ska snart gå och duscha men eventuellt även ta ett varmt bad och läsa en bok. Får se om jag orkar ta mig tiden till att ta dett bad, duscha länge duger det med.

Mitt i natten i nattas så vaknar jag av att Mikaela får ett samtal från någon som är ute och super. Mikaela blir lite arg på snubben och lägger på typ direkt och vi somnar sedan om igen. Vid 8 på morgonen sen så hörs telefonen igen, fast denna gången är det alarmet som ljöd. Mikaela skall upp och göra sig iordning för mârten medans jag somnar om i en timme till för att sedan ta mig till bussen som jag då självklart missar. Jag får sitta ute och vänta på nästa och hoppas på att jag hinner med min buss till grava kyrka ändå. När jag kommer till torget så ser jag hur min buss åker iväg. Då blir man lite grinig :D Nästa buss är sen, så blir man ännu gladare :D kunde inte bussen innan ha varit sen istället så jag hunnit med den? Jag får nu istället gå 2,2 km i kylan. underbart! :) När jag kommer hem så hinner jag sitta vid datorn i en timme och sedan äre cykeltur till Ilanda för match som gäller. Då händer det som gör min dag ännu bättre! :D det börjar regna! :D
Matchen vann vi med 26-21.
När jag tänker gå ut till cykeln igen efter matchen så stannar jag vid dörren och går tillbaka till omklädningsrummet och skriker "CAAARL KÖR HEM MIIG!" Vilket han var vänlig nog att göra. Anledningen till att jag vände i dörren var att det hade slutat regna och då kan man ju inte cykla? Nej men det hade börjar spöregna så då var jag lite otaggad för att cykla hem alltså. Får hämta den imôra.

Min kväll blir en emokväll känner jag. Ogilla denna dagen. Blir sitta i soffan med en film och tjocka mig med chips och godis och skära mig med hårnålar :p 

Hade <3

hallå?

Sitter hemma hos Mikaela nu. Linnea är även här. Mikaela diskar, Linnea glor på tv och jag nördar dator. Låter socialt va? :D Nej men vi klarar faktiskt av att prata lite med varandra samtidigt. För dom inga problem, för mig så äre lite svårare eftersom jag är kille. Men jag tror att jag klarar mig bra.

Mikaela skall laga mat till mig sen :D Potatisgratäng och någonting mer :p Ev nachos ikväll också! höhö rena lyxen. Annars blir det nog mest ta det lungt ikväll (:

Hade<3

Titania?

Titania is no more.

Var nyss nere i skogen och begravde min älskade katt... Inte roligt alls. Vad tomt det kommer bli här i huset. På sistone så har jag inte kunnat umgås så mycket med henne eftersom det kommit fram att jag är allergisk mot katter, men innan dess så var det mig som hon gillade bäst. När hon inte fick vara på mitt rum längre så stog hon och skrek utanför min dörr för att hon ville in. Hon har varit lite grinig på mig nu under sommaren och så för att hon inte fått vara här. Nu är hon borta...





Min fetknopp

RSS 2.0