Bättre sent än aldrig

Tänkte det att jag lägger upp en bild på tatueringen, Den har läkt klart nu iallafall! ;) Kom väl på det för att jag är sugen på nästa nu! Funderar på hur jag vill ha och vad jag vill ha och vad jag kan ha råd med osv ;) Tror det blir en varg på armen som nästa.

hade<3





Något sådant som nästa? Samma sida som örnen eller andra?

gym gym gym

Mycket träning blir det! Benpass idag! Benpass är skittråkigt, men välbehövligt :)
Blev lite inspirerad av handbolls VM så jag var in och gjorde ett handbollspass i tisdags! Träffade mål 4 gånger på hela träningen, (det är inte bra om någon undrar). och bara 2 av dom blev mål dessutom. Ska ner nästa tisdag också men sen blir det nog lugnt ett tag.

Har inhandlat hela 3 böcker på sistone! Orgasmboken som jag köpte för några veckor sedan, rekomenderar jag starkt, väldigt informativ för såväl pojkar som flickor. Igår fick jag även hem böckerna, konsten att läsa tankar och, alla får ligga. har läst lite i båda. Psykologi är galet intressant! Kommer börja testa en del saker redan idag.

Imôra så blir det tv-spel och film hemma hos sebbe i skattkärr. Har aldrig varit hemma hos honom under dem 3 åren som jag känt pojken, bara släppt av han utanför. Fast det tog 6 år innan jag kom in i victors hus första gången så detta är ju ganska snabbt? Ska bli kul att se hur han bor i alla fall! jag tror på en trevlig kväll!

Nu skall jag till gymmet! ha en fortsatt trevlig dag och helg!

hade<3



Götet

Det var väldigt trevligt att vara i Göteborg :) Kul att träffa familjen Wilén igen! Även kul att träffa Fridén och se hur han bor, det var inte så stort, men han har iallafall sitt eget ställe! Galet avundsjuk på det! På kvällen gick alla (utom Fridén) ut o käkade på en polsk/tjeckisk restaurang. Första som stod i menyn var att "God mat är precis som den sanna kärleken... värd att vänta på. Då funderar man på hur länge man ska behöva vänta på maten? Jag fick vänta väldigt länge på förrätten eftersom det hände en olycka i köket, men den blev då gratis istället. Sen åt biffstroganoff, den var god men inte alls lika god som den Mikaelas mamma gör x) haha. Hotelfrukost dagen efter!!! Älska hotelfrukost!! Det enda som saknades var amerikanska pankakor!

Annars så händer det inte mycket i livet, jag söker jobb som jag inte får osv.

Hade<3


YEAH!

Åker inte till Göteborg fören på lördag, så det blir ut på fredag!! :D ses i dimman!

hade<3

kände för det

Har väl inget vettigt att skriva egentligen, kände för att göra ett inlägg bara. Tittar på en dvd med Deep purple, totally awesome.

Börjar bli redigt trött på att vara arbetslös! Vill göra något kul, vill dricka alkohol o träffa folk! Igår var i och för sig väldigt trevligt med en massa roliga människor! Ska till göteborg nästa helg, kanske kan dra ut där? Missar Antons födelsdag för att åka till Göteborg, inte så snällt? Men men inte mycket o göra åt, han fyller bara 19 ändå så ;)

hade<3


2011

Folk är inte sura på mig längre och förkylningen börjar gå över. Året blir bättre o bättre?

Jag har idag läst ut orgasmboken, intressant bok som rekomenderas. har även satt upp mig på vikariepoolen i hammarö kommun. Vikariepoolen för förskolelärare (dagisfröken), så det kan bli spännande! blir det mycket sådant så kan det bli så att jag kommer bosätta mig hemma hos min farmor och farfar ett tag. Var nog detta jag ville meddella världen idag. Och även det att jag är väldigt otålig! En mobiltelefon som jag vill köpa har inte släppts än!! vilken jävel! Den skall komma i Januari iallafall, så typ 20 dagars väntan? irriterande!

Hade<3

2010

Kan sammanfatta 2010 som ett jävligt bra år faktiskt :) vissa val är det klart att man ångrar men va fan, så kommer det alltid att vara. 2011 har hittills inte börjat så bra med förkyling, Annie o Sebbe är skitsura på mig, Mikaela är allmänt sur på mig osv. Men 2011 kommer nog att ta fart snart hoppas jag! :)

Är inne i en fas när jag lyssnar på ian gillan och David coverdale just nu, dvs deep purple och whitesnake, så jävla bra!! Led Zeppelin får också vara med en hel del. Albumen "made in Japan" av Deep purple... Sjukt jävla awesome!

Återstår nu i detta inlägg att önska er en god fortsättning :)

hade<3


RSS 2.0