okej

Dags att skriva ett inlägg igen då. vad ska man skriva om?     vi vann vår första match sen i augusti för 2 veckor sen :D  asgôtt. hoppas på vinst på lörda igen!  Nog om tråkiga saker.  Jag har en massa läxor som jag inte orkar göra... Det är inte bra. jag kommer få IG om ja inte gör dem. o jag vill ha MVG i ett av ämnena, så det här går ju inte! men nu kom ja in på tråkiga saker igen, det här håller ju inte!  Nu till roligare saker. t.ex. att idag hade jag lite fystester på môra o sen slutade jag runt 10 :D asnajs! Så ja käkade på stan med ngra handbollare, på day and night så jävla gott!!  Sen bussen hem, jag har börjat somna på bussen på sistone, somnar alltid! asgôtt! vaknar alltid vid stodeneskolan typ. Sen satte ja mig vid datorn o tänkte plugga lite, men orkade inte. sen kolalde ja på en gammal skräckfilm. club dread. Mkt bättre än den jag såg för ngra dagar sen, Zombie strippers, den var sjukt dålig! aja, sen käkade jag asmkt makaroner och köttbullar. och eftersom jag för ngn timme sen klämt i mig en kebabtallrik så vare lite segt o få ner dem sista makaronerna. jävlar vad mätt jag var xD  sen åkte jag på träning, som utelöpning före träning gick vi ett varv runt sundstagymnasiet och sprang typ 100 meter sista biten. sen vare en ganska soft träning. och i bilen hem hör man att Färjestad tar ökar på sin ledning till 2-0 mot Linköping. då börjar dan kännas rätt skön ändå. trots coopern man haft på môra!  nu sitter ja hemma o lyssnar på Guns n' Roses nya album. Axel Rose låter lite annorlunda, inte riktigt lika bra längre. Musiken är lite råare också. men albumet får ändå 4/5 av mig!  AC\DC släppte ju också nytt för ngn månad sen. det är också helt ok. några riktigt bra låtar och några medelmåttiga låtar. den får också 4/5.
imôra blir skola och sedan stan med Anton, börja kolla efter julklappar, vore gôtt o få skiten klar. Jag har inte kommit nån julstämning alls än. jag kom inte in i nån alls förra året. Då firades den iofs i USA men det borde inte spela nån roll. Får se om den kommer i år eller inte. Sen på kvällen äre lite oklart vad som händer. vi får la se.

hade<3

Photoshop övning.
Photoshop uppgift i multimedia. Jag vill göra det mer avancerat på nåt sätt.
nån dom har ett förslag? :D 
varför skriver jag *nån* när ja bara har en läsare? 

 

jao

Godagens. eller eventuellt gokväll eftersom det är kväll nu.  Idag har jag varit i skolan. Det var lika kul som vanligt! Alltså inte alls spec kul. Igår så lyckades Marcus få med Timmy som gör en fin typ grimas på film från sin mobil. Vilket han tyckte var väldigt kul, så idag så har han filmat Timmt typ hela dan i hopp om att han ska få några till. Vilket han såklart fått. När han har fått tillräckligt många så ska han sätta ihop alla till en film. Det blir nog ganska kul att kolla på xD  Efter lunch så delades vi för att dom har matte/fysik och jag har nåt som heter persondatorer. Det var tydligen prov idag, vilket jag trodde var nästa vecka så jag kunde ingenting. Jag var dock inte ensam som tur var så gjorde inte bort mig totalt, bara lite. Sen satte läraren (Roland Cider) igång en power point o snackade o snackad o snackade,  tills vi slutade.  ajuste en snubbe från telenor ringde mitt i lektionen o frågade om jag tyckte att telenor var bra o om jag ville förnya mitt abonemang hos dom, jag ljög o sa att telenor är jättebra även fast det suger balle, och att jag inte ville bestämma om jag ville förnya nu Sen la ja på.
efter det så åkte ja in till stan där ja mötte anton, då satte vi oss i mitticity då jag käkade en underbar 150g hamburgertallrik medans han pluggade matte :D han fick itne så mkt gjort dock.  Efter ett tag så ser vi xavier åka upp för rulltrappan vilket var lite förvånande eftersom han inte hade varit i skolan under dagen. Så vi ropade ner han till oss. Har köpt ett xbox 360 med gears of war 1 och 2 och en extra handkontroll.  Vi kom så småningom fram till att vi ska köra xbok lan ngn dag så småningom och att vi ska fixa xbox live gold så vi kan nörda online. Nog om hur nördiga vi är. sen kom Matilda och hälsade på också. Hon hjälpte Anton lite med matten eftersom hon är mattegeni och berättade att det hade gått bra på gitarren idag. hon kom precis därifrån nämligen :)  Då ville inte Xavier vara kvar mer av någon anledning. strax efter att Matilda kom... märkligt! ;)  nejdå han vill bara hem och koppla in sitt xbox och börja spela.  Jag följde med xavier till bussen o lämnade anton o matilda själva där i mitticity ett tag. vem vet vad som kan ha hänt där för spännande saker!
Sen kom ja tillbaka åsså satt vi där o pratade skit ett tag sen gick vi runt lite på stan o gjorde ingenting typ. jag köpte en ny vaxburk för min gamla är nästan slut. Jag och anton ska nog färga håret också. jag blondt o han brunt. det blir nog assnyggt ;)  åsså ska vi klippa en varsin halva av Matildas hår ;) mohahahahaha. 

hade<3

rygg
Matildas vackra ryggtavla.

anton dansar
anton dansar :P

Timmy
Timmy på en kemilektion.

Marcus
Marcus på samma kemilektion. visst verkar den rolig!

Xavier får inte vara med. mestadels för att han inte vill vara med :P

Öh

Hejsan! Det är nu så att jag har extremt tråkigt. Det är lördagkväll och typ ingen är inne på msn så det tyder på att alla har något kul för sig ikväll utom jag.  Inte för att det är någon som brukar snacka med mig på msn men ändå. 

Igår var det halloween.  Dagen såg ut så att mordan väckte mig nån gång runt 1 sedan åt jag frukost. Efter det så satte jag på datorn och började städa mitt rum. När ingen ville prata med mig på msn och jag var kvar med städningen så tränade jag lite och duschade. Efter det satte jag mig vid tven och kollade på först "Will & Grace" tror dem har börjat visa tidiga avsnitt därifrån igen.  Sen var det "That 70's show" som ägde sönder som vanligt, fast då var det ju så illa att maten var klar så jag missade slutet av avsnittet... men det kan jag nog leva med :P   Efter maten gjorde jag mig iordning för att ta bussen in till stan för att först möta Anton på bussen och Matilda o Sara på torget. Men gissa om Anton missade bussen eller inte.  Han hade somnat i soffan det klappträet. Så vi åkte i förväg till Johanna. Där var redan folk som jag inte kände så det var läskigt för mig eftersom inte Anton var med. Speciellt när Alex börjadae veva runt o ta kort med sin kamera :O så jag gömde mig i hallen.   Sen när vi skulle gå och möta Anton vid bussen så hade han ju såklart tagit fel buss. Eller det var väl rätt buss men ändå fel :P  han tog trean till marieberg när han skulle ta trean till sommaro. Så vi fick gå och möta honom på ett annat ställe.  Jag som tänkte det här går fort så jag tar inte på mig ngn jacka frös som en gris i antarktis. Sedan så flöt kvällen på. Alex hade tagit med nåt smink så hon fixade "halloweensminkning"  på några. Sedan gick vi ut och var allmänt omogna. Kastade ägg på hus och lindade toapapper runt bilar, Kan inte påstå att jag var speciellt medverkande på nåt av det. jag råkade nämligen tappa det ägg jag blev skänkt så det gick sönder på asfalten... Ganska pinsamt eftersom några av dom såg det. Men det kan jag bjuda på.  Sen gick vi tillbaka in och gjorde ingenting i en timme. Sen gick Jag, Anton, Matilda, Sara, Sanna, Sara in till stan för att vi skulle hinna med våra bussar. Vi kunde ha gått lite senare när vi va vid busstationen så vare en halvtimme kvar tills våran buss gick. men ulvsbybornas buss stod redan på stationen så dem var ju så osociala så dem klev på den. och lämnade oss där ute i kylan.  då ville anton sitta på mina axlar vilket gick sådär... sen tänkte jag jag vill sitta på hans axlar så jag försöker hoppa upp på dom utan att säga ngt. Då börjar anton skrika. Han har typ en spricka i nyckelbenet eller nåt vilket jag hade glömt bort :) när han hade skrikit klart och ulvsbybornas hade åkt så gick vi till torget och klev på våran buss hem. Anton var den enda på bussen som hade vitt smink i hela ansiktet konstigt nog.  Aja det var min halloween iaf delar av ngra andras också :P
Kanske ska säga alla som var där. om jag ens kommer ihåg det. men det var iaf: Anton, Matilda, Sanna, Sara, Sara, Johanna, Alex, Jimmy, Robin, Pascal Fredrik och jag då. 12 st totalt alltså.

Men nu har detta blogginlägg blivit på tok för långt och jäävligt tråkigt. Jag tycker synd om den stackarn som läser igenom hela.     

hade gôtt<3

f
Ungefär sådär såg Anton ut. Fast han hade vita läppar ^.^

RSS 2.0