brist?

I brist på annat så gör jag nu ett kort inlägg eftersom det var Matildas högsta önskan på jorden just nu.

Kultarnatten imôra, ska jag gå på den? nej verkligen inte! Har varit där 3 gånger och det räcker mer än väl. Blir istället utgång med halvarsson o victor ser det ut som, trodde först att Annie o några till skulle med men hon san yss att hon står över eftersom hon inte fick med några andra, (jag förstår henne) Har jag tur så vill inte dem andra ut heller. Fast det känns lite elakt eftersom Anton fyllde år i måndags, men men, that's life. Morgondagen blir alltså lite av en överaskning, hoppas jag?

Inga planer för lördagen än så länge, någon som vill leka? Söndag skall jag på SM-Finalen i Amerikansk fotboll för att se crusaders förlora finalen för 10r året i rad. Kan bli kul? Sällskapet är just nu bara fröken Stensby, men fler tillkommer nog :)

Det var allt om min helg, så nu har Matilda lite oerhört tråkig läsning framför sig, tills hon läst det för då är det bakom henne? lät konstigt, i vilket fall... Varsegod Matilda!

Hade<3

inlägg?

ett inlägg till inom en vecka! är jag på gång igen?! spänningen är olidlig, ska jag börja blogga aktivt igen?! (Facit längst ner i inlägget.)



Kom hem ifrån götet igårkväll, såg på filmen tekken som skall bygga på spelen. En stor besvikelse, vilken jävla skit :) Cupen gick väl över förväntan. och dagens tips är att om ni ska äta på pizza hut så bör ni endast äta där när dem har lunchbuffé, annars är det sjukt ovärt :) Seriepremiär mot hammarö på fredag för övrigt, lite häftigt med ett derby.

Vem styr förfest för utgång på lördag då? eller kanske efter matchen på fredag? vad som helst, vill dricka öl o må bra med roligt folk. Om du har en förfest, tryck 1. om du har en förfest och jag är välkommen tryck 2. Om du vet en förfest som du ska på tryck 3. Om du vet en förfest som du ska på och jag är också välkommen tryck 4. sen kommer jag inte på några fler bra alternativ? om det är hemmafest kanske? bjud mig för fan!

hade<3


Party plz? (ovanligt mycket egobilder nu, det är bara att stryka tippex över skärmen där jag syns om ni blir rädda)


har på tal om inget fortfarande ingen aning om vem som skickade detta, någon som är redo att erkänna?






facit: troligen inte

dåligt?

Dåligt med bloggande på sistone, men det har inte varit så lockande bara. Inte så lockande nu heller egentligen, men jag sitter nu o lyssnar på Simon and Garfunkel och har riktigt tråkigt. Har packat klart inför vupen i göteborg och väntar på att morsan ska fixa mat. Har inte så höga förhoppningar på helgen, räknar inte med så mycket vinster men förhoppningsvis att ha ganska kul med laget (: Kommer hem på söndag någongång så hej så länge.

Utgång nästa helg vore trevligt.

läs denna blogg om ni får tråkigt någongång, han skriver roligt men uppdaterar inte alltför ofta, ungefär som mig, fast han är rolig ;D http://osiris.webblogg.se/
Nu önskar jag resten av världen en trevlig helg o ett bra liv!

Hade! <3


Vart tog sommaren vägen?

RSS 2.0