slut!

Nu är det slut :) Dryg helg eftersom inga kunde leka, men annars så är det gôtt att det inte är något plugg alls kvar!! :D AC/DC på torsdag! TAGGA!!! :D Annars händer det nog inte så mycket i veckan :p men naaaaajs! ;D

Har även fått lite intressanta samtal inatt x) hahaha

hade<3


Helg?

Helgen är nu över, och den har ägnats åt mattematik. Förutom typ hela helgen då förstås. Egentligen så är det bara idag som har ägnats åt matematik, och idag är det måndag. Går inte riktigt ihop alltså. 10 poäng till den som förstår vad jag nyss skrev x) Nej, men helgen har varit bra faktiskt (: Grymmaste festen i lördags iallafall, bara några faktorer som kunde varit bättre, men det får fixas till nästa gång (: Imôra är det nationellt prov i matte c och efter det slutprov i programmering. Jag gör matteprovet och sen sjukanmäler jag mig och åker hem och solar tror jag :) Torsdag är det samhällskunskapsprov (vilket långt ord). Fredag skall jag och Timmy ha en egen lektion på idrotten. Sen börjar livet (: lagfest på lördagen, AC/DC på torsdagen, bal tisdagen efter, och sen, studenten på torsdagen!! gäller o ligga i nu under sista veckan bara (: kom igen!!

Bästa presenten fick jag iallafall i lördags också föresten :D gryymt tack :D :)

hade<3


vem vare?

Fick en liten överaskning när jag kom hem idag. Ser att det ligger ett vykort där det står preventinmedel.nu på framsidan. Vad fan är det här? reklam? Jag vänder på kortet och ser att det är addresserat till mig (populär killa ni vet) och handskrivet. Texten bredvid är också handskriven och där står det "puss på snoppen" men inte vem som har skickat det. såå, vem vare?! vem vare som skickade det?! Så nu har jag fråga runt lite, men inga erkännanden hittills. Aja, skitsamma säger jag nu. Det kanske bara är reklam ändå. Vem vet.

Plugga matte. yeah!

hade<3


Reklam?


eller reklam inte?

c?

Dagen har idag tillägnats till matte c, och till att laga en punktering. Och nu åter till matte c igen. O du hemska dag måtte du ta slut snart. Dessutom är det fisk till middag, usch! Dessutom tagga inför träningshelg, hemskt det med. Men måndag får jag vila? nej! för då är det träning igen och jag måste plugga ännu mer matte och projektarbete. Hemsk ledighet detta faktiskt. Men bara typ 25 dagar kvar nu eller nåt, orkar inte hålla räkningen exakt, men något sådant är det.

Igår var anton,victor och adam här också kikade vi lite på om vi skall dra till Australien efter sommaren och jobba. Verkar som en kul grej, så vi får se vad det blir med det (: Någon mer som är taggad på det? :D Bara o hänga på isåfall ;D Men dags o återgå till helvetesdagen (:

hade<3

Grattis?

Jag har väl alltid varit lite anti det här med min egen födelsedag. Vet itne riktigt varför egentligen men det är inte så noga. Jag vill tacka alla som har gratulerat mig och får väl även passa på o gratulera mig själv. Grattis mig själv!

hade<3




I wish! x)

inget?

På tal om inget så har jag tydligen blondinbellas kusin på msn. höhö, cooolt va? eller nåt.

hade<3

jaha?

Känner för att klaga lite idag. Min valborg sög ju riktigt hårt iallafall, satt hemma och glodde på film helt själv bara. 3 filmer blev det, Coraline, District 9 och Iron Man. Ingen av dom var speciellt bra :p Idag har jag spelat hög musik hela dagen bara :p naajs ;D eller nåt. Nej, jag skulle ju klaga, fett tråkigt har det varit, typ, eller inte, eller? förvirrad? vem vet vad jag egentligen tycker? Blir en tripp till Mikaela om ett tag, annars blir det chill ikväll med skulle jag tro om ingen vill styra något, som inte är så troligt eftersom alla var ute igår och är sletna idag :p Nu har jag klagat ganske mycket iallafall :D orkar inte mer nu :p 

hade<3


RSS 2.0