e

Jag är nu hemma och är sjuk, var det igår kommer även att vara det imôra. Tyck synd om mig eller nåt! :P Tänk om jag missar Sofias fest på lörda för att jag är sjuk!! Det kan ju bara inte hända! Morsan tror att jag kanske har halsfluss o isåfall så måste jag käka penicillin och då missar jag både festen och Röspätte cup! Perfekt timing för att bli sjuk helt enkelt :D

hade <3


Sjukling!

b

Tja!
Snart borde anton, anton Halvarsson o fridén komma hit.  Vi ska spela FIFA och ev föra lite oväsen med så kallade musikinstrument. Fridén kan ju spela iofs. Anton kan väl spela lite gitarr antar jag. O jag som dem satt vid trumsetet kan inte spela trummor, Halvarsson kan inte sjunga så det vår den andra Anton göra, fast han kan inte heller sjunga... dilemma alltså! Jag o Anton o kanske även Fridén skall kanske ha att spela in en demo som projektarbete. Fast vi får se hur det blir med det.

hade <3


Jag är bäst!

Idag var det träning. När jag kommer bort till hallen kommer jag på att jag har glömt träningsväskan hemma! så jag fick följa med morsan o handla istället för att träna.  Jag har även börjat plugga på körkortsteorin nu, än så länge så är det faktiskt inte så svårt. Men jag måste nog plugga lite mer innan provet. Jag har iallafall en dryg månad på mig.
Men nu kom jag av ämnet, ni ska skratta åt hur klantig jag var!
Har även haft 4 läsare på samma dag nu igen. Det var under gårdagen, då jag var som flitigast. Vem är denna fjärde person?!

hade <3

g

Färdigklippt! Det är faktiskt riktigt läskigt, hon plattade håret så att det blev rakt! Anton kommer skratta som en gris sen när han ser mig xD  (vi ska på hockey :D )  
Nu kan iallafall inte den oerhört anonyma personen klaga på att det inte är mkt uppdateringar. 3 inlägg på en och samma dag! 


läskigt! :O

ä

Jag ska nu åka o klippa mig! Jag ringde nyss o dem hade en tid typ direkt. Fast jag vet itne hur jag vill ha det än... hoppas att frisören har någon bra idé!  Så tyvärr Matilda, du han inte klippa mitt hår ;)

hade <3

Svampbob äger!
Krullet ska bort!

d är ett uppochnervänt p eller tvärtom

Tjoho!  Idag så hade jag ingen lektion med läraren Lars Karlsson!  Det kan iofs bero på att jag inte har den läraren i något ämne längre...
Jag hade inte heller någon lektion med läraren Roland Cider, vilket innebar att jag slutade efter lunch. Vi fick dock i uppgift att ta reda på allt vi kan om IPRED-lagen som kommer att hindra alla från att tanka hem en massa bra saker som man vill ha efter den 1:a April.  Den lagen tillåter piratbyrån ( eller vad det nu heter ) att kolla upp våra IP adresser så att dem kan fälla oss för olaglig uppladdning av upphovsrättskyddade saker. Det är typ det jag visste sen innan, så nu ska vi se om jag kan hitta något annat intressant om detta! 

Jag ville även sätta mig ute o sola lite när jag kom hem, men så fort jag gick ut på verandan så frös jag som en Marcus utan mössa på nordpolen.  Eller kanske inte riktigt så mycket men iallafall tillräckligt mycket för att bli avskräckt.  Så nu funderar jag på om man kanske skulle ta o sola solarium någon dag här snart bara för att testa, jag har aldrig gjort det nämligen.
Bögigt kanske en del anser men skit samma.  Jag vågar nog inte själv dock, någon frivillig som kan tänka sig att hänga med?

Jag sa för 5 dagar sedan att jag skulle bli flitigare med inlägg här på bloggen, Idag i skolan så var det en oerhört anonym person som ansåg att jag inte har varit det ändå!  Denna oerhört anonyma person har dock rätt. Om jag säger det igen nu så kanske jag klarar det.. eller tredje gången gilt är det väl dem säger? Så kanske måste säga det en gång till innan jag blir flitigare med inläggen.
Den oerhört anonyma personen har tydligen också skaffat en blogg nyligen, jag fick dock aldrig reda på vad den heter så jag skulle bli oerhört lycklig i ena knäet om denna människa skulle ange vad den heter.

Hade<3


Jaa jag har bra humor! (klicka)

n

Det har varit lite dåligt med läsare här den senaste 1,5 veckan. Så ja tänkte att om jag kanske skriver lite oftare så kanske det kommer blir lite fler läsare kanske! Eller inte fler men samma läsare lite oftare :P

Jag sitter just nu o funderar på om det är dags att klippa sig snart kanske. Isåfall också hur jag ska klippa det... förslag?
Funderar även på projektarbete 100 poäng. Vad fan ska man göra o vem/vilka ska jag jobba med?  Ngn frivillig?
Nu blev det en massa frågor här :P  det får räcka!

hade <3


Från USA julen 2008! har liknande hår nu igen, ska jag klippa bort det?

R

Tja!
Det har nu gått en dryg vecka sen mitt senaste inlägg. Det är bara 3 av dem 4 jag sökte namn på som har avslöjat sin sanna identitet! Vem är den fjärde och sista läsaren?! Den eller eventuellt det kanske ger sig till känna snart. Eller kanske så väljer den eller eventuellt det att vara anonym.....
Spännande läsning det här eller hur :P Det får räcka med spänning för idag, ni får ju inte bli alldeles svettiga o sånt.

hade <3


L

Godkväll!
Idag har jag pluggat kemi och övningskört. Har tränat på att backa och att parkera. Jag behöver träna mer på det :P
Jag lämnade även in min telefon på lagning igen. Den har en massa rader med döda pixlar över halva skärmen. ganska irriterande...  Nu använder jag alltså min gamla telefon, och till den så kan man ringa! fast det känns onödigt eftersom jag inte hör vad ni säger. Bättre att skicka sms alltså. om ni inte vill lyssna på enbart mig förstås ;)

Det var tänkt att det skulle bli filmnatt inatt hemma hos Anton också, men det satte min morsa stopp för! Eller hon stoppade det iallafall för mig :P Jag måste vara pigg så jag orkar sitta i seketariat, plugga och fira min kusin.... Jag kan iofs åka dit i ngra timmar men det känns ändå lite ovärt...  Så jag blir hemma ikväll. Jag har inte träffat Anton på över 2 veckor!!! Galet lång tid det! Får se om ja hinner se han ngn gång i veckan kanske.

Jag har nu haft 4 besökare på samma dag! det ökar fort sam fan här alltså! Blondilbella watch out 'couse here i come!
Nästan lite läskigt föresten, nu får alla som läser veta hur knäpp jag är!  Fast det vet säkert dem som läser redan iofs.  Kan inte dem som läser min blogg skriva det i kommentarfältet så jag vet vilka det är?  :P

En kort grej bara... Snälla Matilda, ändra designen på bloggen så är du snäll, trivs inte med denna alls :P

hade gôtt alla <3

W902
Trasig igen!









Hurt släpper nytt Album i April!! Detta är deras singel :)  (inte den officiella videon)

p

Hallå! 
Då har skolan börjat igen då. Inte underbart direkt. Kul o träffa lite folk som man inte träffat under lovet men där stannar det ungefär. Jag har inte gjort en massa pluggande som jag borde gjort under lovet vilket gör att det blir ett par jobbiga dagar nu med en massa studier i hemmet. Fast Det är bara på lördag som jag kommer hinna det eftersom helgen annars är fullbokad. Min ursäkt till att jag inte har gjort det är att jag har varit i Åre och åkt skidor. Det var riktigt trevligt faktiskt :D Kommer nog göras nästa år också med lite fler kompisar! Snackade lite med Josse för några dagar sedan (Hon bor i USA men skall flytta till Sverige till sommaren :D ) o hon var väldigt sugen på att åka o åka skidor någonstans, Anton den lille var också sugen så det blir nog bra! Tillbaks till helgen nu, på fredag klockan 4 så avgår bussen till Lidköping där vi skall spela mot dem.  Sedan blir det hemresa, vi är väl hemma runt 10 -11 någon gång så då är den kvällen förstörd :P 
Dagen efter är lördag, då skall jag plugga heela dagen!! O sedan blir det filmnatt hemma hos Anton. Får se vilka det blir, hittills så är det jag, Anton och Matilda. Vi ska se på en massa filmer som Matilda inte har sett som alla andra på denna vackra jord har sett. T.ex. Alla 3 Pirates of the Carribean filmerna, Sagan om ringen trilogin och ngra Harry Potter filmer. Jag är ju tveksam till att vi hinner se alla på en natt så vi får nog ha en till någon annan gång :D 
Söndag så är det kalas, min kusin fyller 17? eller 16? något sånt iallafall ^.^  Hon ska få den tredje boken i twilight serien. Jag kan skriva det här eftersom hon inte läser min blogg :D 
Nu sitter jag o Anton o brainstormar om hur vi ska spendera sommaren :D   vi tror och hoppas på att det bli så här iaf:
Först jobba i fyra veckor. Sedan ut och resa någonstans där det är varmt och bra uteliv! Vi har några bra alternativ så vi får väl se vart det blir. Riktigt najs blir det nog iallafall!

Bara en snabb notis, Jag gillar inte Håkan Hellström!!!!!!!!!  Det är även inte jag som fixar designen på denna blogg det är Matilda. Den senaste varianten här är inte så fin, men jag kan inte göra nånting åt det eftersom jag inte har en aning om hur hon gör :P

nej nu blir nog o sova.

godnatt <3


Anton Halvarsson, bror min, Filip Ängeby på toppen till Åreskutan. Det var jobbigt o klättra
upp dit med pjäxor o skidor på axeln :P

Håkan Hellström !!

Jag måste ju iallafall skriva ett inlägg åt Sibbe när han är borta ;)


Håkan är bra :)

RSS 2.0