Ris

Idag när jag kom hem så skulle jag koka ris. Varenda människa på denna jord kan koka ris. Utom jag.
Jag satte på vattnet så att det började koka o sen hällde i ris. Sedan går ja o sätter mig vid datorn för ja tänker "Det är ju 20 minuter kvar tills det är klart, då hinner ja kolla på ett avsnitt simpsons!.
Efter några minuter känner jag hur det börjar lukta bränt. Då tänker jag "AJ DÅ!"  men det har ju inte gått 20 minuter än på långa vägar varför luktar det bränt?  jooo det skall jag tala om, jag glömde nämligen att sänka temperaturen på plattan så den var på högsta värme. Ris ska kokas på låg värme tydligen :P   Så nu luktar det bränt i hela huset o kastrullen går inte att använda mer xD
Detta kan nu läggas till min min meritlista för misslyckade måltider. Finns en del roliga saker där nu ;) Bästa minnet måste ju vara matlagningen på spanskan i nian! riktigt duktiga var vi då :P

Tyvärr tänkte jag inte så långt så att jag tog ett kort på skiten... ni får helt enkelt använda fantasin! ;)

k

Dagens.  Jag har idag varit i skolan. imorse vare träning. Peder (tränaren) var glad att se mig eftersom jag inte har varit där på länge. Anledningen till det är att det är väldigt tråkigt där. Jag har dock skyllt på sjukdom. Det är iofs delvis sant men inte helt.  Hur som helst så var han glad över att jag var där och han sa en massa snälla saker.  Han är alltid elak ju....  aja nog om detta. 
Sista svenska C lektionen var det idag också jävligt gôtt att den är över :P  Meritpoäng för att knappt ha gjort nånting är inte så illa :D 
När ja kom hem satte ja genast igång o pluggade för ett prov i kursen persondatorer med Roland Cider.... Det läskiga är att han är en av mina bättre lärare :P  Tror att lit eav det börjar fastna nu iaf.
Tack vare detta så slapp jag iaf gå på träningen denna kväll. Handboll är verkligen inte roligt just nu....

Fan det här inlägget sög ju dase :P  vad ska man göra för o få det lite roligare? hm... inget :D
neh men lägger in ngra roliga bilder....  

hade <3


Söt :)



Mohaha



ehm...?


smart kille ^.^


yummie!

Om Matilda

Jag fick i uppdrag av Matilda att skriva en blogg om henne, om hur vi träffades och sån skit.
Vi träffades första gången första dagen i ettan. eller träffades o träffades vi såg iallafall varandra för första gången.
Vi pratade första gången några dagar senare. Det var jag och Xavier som tog kontakten tror jag. Våran första uppfattning av Matilda var knepig xD Det förstärktes ytterligare av att jag känner en vars morsa har varit tillsammans med Matildas pappa.
O henne uppfattning av Matilda var densamma. Den var även att den gode Matilda aldrig sade något. Stämmer inte.
Ett bra exempel på att det inte stämmer är detta:
"Jag vill prata!!! Hela tiden!!! Som idag på svenskan, då kunde jag inteläsa, jag bara började skratta och ville prata med Johanna, hon ville inte prata med mig, så då fick Sibbe komma och prata med mig." 
Taget ur Matildas blogg 4/2 2008.
Det var typ då som vi började bli vänner mer på allvar. Tidigare hade vi bara gått i samma klass och snackat ibland lite ofrivilligt så att säga. 
Första gången jag lekte med Matilda på fritiden så att säga var när jag och victor och Matilda då :P var hemma hos Johanna Möller och kollade på melodifestivalen finalen.
vi började snacka mer och umgås även i skolan en del då. Jag, Xavier, Matilda, Johanna. vilket team eller nåt. Marcus o Timmy var också med på ett hörn :P
Andra gången vi var på fritiden var när vi var på Råtorp tror jag... eller var vi på stan någon gång innan det?  jag kommer inte ihåg. hon får rätta mig om hon kommer ihåg :P På råtorp träffade hon för övrigt Anton för första gången också!
Efter det så har allt bara flytit på.

Vet inte hur jag ska avsluta så jag avslutar med vad Matilda känner just nu.
Just nu känner sig Matilda väldigt nostalgisk.

hade <3


Matilda när hon var brunett. (klicka på den)

mm

På sistone har jag lyckats med att paja mycket saker... eller iaf två saker :P   på nyår gick min nya mobil sönder så jag inte kan höra andra änden. samma sak som på min gamla alltså. men har ju garantin kvar på den nya som tur är. men får använda min gamla så länge så ingen kan ringa till mig o jag kan inte ringa till ngn heller :P

den andra grejjen pajjade jag idag det var mitt headset, det slutade fungera så då drog ja lite i det o då åkte några sladdar ut från micen... då funkade det verkligen inte sen :D så nu måste jag köpa nytt.... blir dyrt känner ja. menmen :P

hade <3

RSS 2.0