Träd?

Igårkväll så hade jag 8 glada personer på besök hos mig, vi spelade tv-spel, lite brädspel (TP), lite musik och för att avsluta kvällen så glodde vi på film. Riktigt skönt att bara ta det lugnt (: Annie och Suss får ju skämmas lite för att dem inte visste vilka länder som kalla kriget var emellan. Och jag och fridén får väl skämmas lite för att vi inte visste vad AIK är förkortning för x) En riktigt lyckad kväll vill jag påstå :)

Idag så har jag varit ute i skogen och dragit ihop alla träd som fadern har sågat ner, Kan nog se fram emot en massa träningsvärk i axlar. Kan ju säga att jag känner mig som en äkta stenhård viking när jag går och släpar på stora stockar i skogen alltså. Manligt värre! x)
Nu blir det snart mat, grillpremiär idag med grillad kyckling och ris, Helt underbart!! Sedan blir det pluggande med projektarbete och som avslutning på kvällen blir det någon film och chips. En bra helg allt som allt ändå :)

på fredag är det valborg, och vart ska man ta vägen? Just nu så hotar yr.no med regn dessutom. Jag som var taggad på en utomhusfest, men får se vad det blir då. Hoppas att meterologerna ändrar sig så att det blir strålande solsken! x)

hade<3

Plugg?

Har varit galet duktig denna vecka och pluggat hur mycket som helst, och varje dag hittills. Galet tråkig vecka har det varit också vill jag lova! Men på tisdag skall projektarbete, projektrapport och loggbok vara inlämnat. Projektarbetet börjar närma sig klart, och även projekrapporten börjar också närma sig och loggboken är klar.
Sitter nu och skriver på rapporten, lite kortfattat om hur man kan tillverka stop motion och vad som är svårt. Förstår inte hur jag orkar skriva blogg när jag snart har skrivit en A4 om detta. Träningsvärk i fingrarna! Neh, nu skall jag inte överdriva.

Har börjat med fystester igen på handbollsgymnasiet. 110 kg i bänkpress, 130 kg i benböj, 10 chins. Det är dom som jag har gjort hittills. Har nästa vecka på mig att göra resten. Lite missnöjd med resultatet i benböj faktiskt. Men jaja, får börja träna mer ben nu!



Böter?

Jag informerade ju allmänheten i mitt tidigare inlägg att jag har fått ett jobb i sommar. Tyvärr så har jag redan slösat bort en del av lönen på bööter! x) Nej, jag hade faktiskt tillräckligt pengar sen innan, men det är ändå jävligt surt att 2400 spänn bara försvann sådär på grund av att jag körde lite för fort. Nej fy fan, blir o köra lagligt nu i en månad eller två, för sen är det inte lika mycket poliser ute och kontrollerar igen :)

Nöjes i Fredags var helt awesome :D Hade lite krångel på torsdagen med en viss surpuppa x) Men det ordnade sig till det bästa och allting var helt perfekt :) Nu taggar vi inför valborg!!

Hade<3

Jobb?

Fick idag brev från Svenska kyrkan om att jag har fått jobb :) Stod vad jag komemr få i lön, 105 kr/timme plus semesterersättning. :D Sweeet :D Suck on that! mohahaha, nej nu får detta inlägg ta ett slut.

hade<3


Beach?

Idag var det dags att återgå till det vanliga efter en väldigt slapp vecka. Vad skall då göras i denna veckan? prov om Sveriges statskick på onsdag, göra en hel det projektarbete, träna, och nöjes!!
Idag så har jag då varit i skolan, stekt i solen, gymmat och tagit en löprunda, tagga för beach! Nu sitter jag och headbangar till bra musik och skall alldeles strax påbörja lite pluggning av samhällskunskap, eller om jag gör det imôra och fixar med projektarbete idag, har inte bestämt mig.
Har väl inget roligt att ta upp idag heller... fan vad ovärt...

hade<3

uh

Ahru, ännu en kväll i ensamhetens töcken. Brukar inte klaga alltför mycket, men idag så är det jävligt drygt. Var taggad som fan på lagfest, men den skulle självklart bli inställd. Blev lite grillning och brännboll i 2 timmar på borgmästarholmen. Vilket i och för sig var väldigt roligt, men jag var sjukt taggad för party ikväll. Är därför extra ledsamt o bara sitta hemma istället. Tagga inför nöjes nästa helg istället!

Nej nu skall jag fortsätta att sätta ihop min spellista på spotify som är helt awesome!

hade<3

Påsk?

Glömde önska glad påsk. Har  bar haft 2 besök av påskkärringar idag. Ganska försåeligt att inte så många orkar dig ut hit i och för sig. aja, glad påsk! :)

hade<3




Så jävla bra humor har jag x)

löprunda?

Sprang nyss den inte så väldigt långa sträckan 5 km, och det var fan det värsta jag varit med om. Herregud vilken dåligt kondition jag har. Får bli skärpning med löpningen nu tror jag. Ska försöka ta en runda 3 gånger i veckan och om jag känner mig rätt så kommer det aldrig hända. Men jag kan ju drömma :p

har kommit fram till att spendera hela lovet med att sova inte kommer bli så kul, så ska nog försöka hitta på något någon dag. Någon som vill leka? Jag vill gå på bio.  Nu skall jag duscha.

hade<3


hej?

Har inte bloggat på ett tag, så jag skiver ett inlägg nu. Inte för att jag har något speciellt kul att dela med mig av om, så vi får se vad detta blir.

Diablo 2 är det som tar upp mycket av min tid just nu. kan tyckas ganska nördigt av mig, och dte är det också. Blir nog dra hem till Fridén och spela imôra. Annars så blir det väl mest att sova och så under lovet (:

Har glömt att berätta att bror min spelade ukm för ett tag sedan, hans band gick faktiskt vidare till nästa steg och skall spela i Karlstad någon gång :p lite småfränt ;D Fast när jag, lillanton och fridén är igång hemma hos mig så är vi ju helt klart mycket bättre än dom då ;) eller nåt x) Om det önskas lyssna på dom så klickar ni på ordet myspace.

Har nog inte så mycket mer att ta upp förutom att jag, Marcus och Timmy har varigt fäldigt flummiga på sistone. juste, hela vårat projektarbete är borta också :)

hade<3


LOOOV! ;D

RSS 2.0