Klar!

Nu är Tatueringen helt klar! ska bara läka i en vecka så kan jag lägga upp en bild sen :) Fast den enda som läser min blogg har redan sett den (men då var den bara nästan klar ;))

Sista veckan på jobbet också! Fick förfrågan om förlängt, men jag tror att jag kommer tacka nej faktiskt, trivs verkligen inte där jag är nu. I december så finns det ju så mycket som måste göras också! Köpa julklappar, städa, pynta, festa, åka till Göteborg o hälsa på Fridén, och viktigast av allt!! slappa!! Resten av veckan blir det jobb, och träna och slappa. Utgång på lördag eventuellt, och yippi ka yey nästa onsdag. Fredag är det en bortamatch som jag hoppas slippa åka på eftersom jag har tränat en gång i veckan i 3 veckor nu, men man vet aldrig.

Hade<3


Jag, victor, anton och anton är singlar nu, så nu är det bara sånna här brudar som gäller!

Helg?


Utgång dagen innan match resulterar att man inte spelar så bra på match har jag nu kommit fram till. Inte så dum jag!  Det var iallafall kul igår så det var nog värt det :)

På tisdag skall även min tatuering utökas med lite skuggning runtom, om någon vill så får någon gärna följa med, men annars så är det ganska lugnt, skulle inte ta så lång tid denna gången sa han :)

ikväll blir det lugnt o fint med chips o ostbågar o cola till en film i soffan. riktigt skönt faktiskt!!

hade<3


Bortskämd?

Ser på ung och bortskämd, skrattar som fan, dom är så patetiska x) Minst en av killarna måste ju vara bög? Väldigt underhållande program! En av deltagarna var dessutom med i Paradise Hotel också.

2 veckors jobb kvar sen är jag arbetslös igen. Ska bli skönt faktiskt x) Gillar inte jobbet jag har nu! Men kommer ju få in lite pengar iallafall. Så att jag har råd med att köpa julklappar, dags att börja fundera på vad man skall köpa och till vilka man skall köpa, Vad jobbigt. Förslag?

Ska hjälpa Lisa med att installera word imôra, även kolla om han som tatuerade mig har tid att träffa mig för återbesök. Jobb innan förstås.

På onsdag får jag besök av Johanna och Matilda!! Kanske borde baka något så det finns något o bjuda på? Eller så tar dom med något som dom har bakat? ;) haha, nej men får väl koka ihop något gott, eller iallafall något. Blir nog en bra vecka! fram till onsdag iallafall :p

Hade<3


respons?

Fick noll respons på pilotavsnittet av förändringen, så antar att det inte var speciellt spännande ändå :p Avslöjandet kommer nu iallafall, fast inte lika dramatiskt som tänkte från början. Jag har skaffat mig en tatuering. Kan ju säga att det var 3 timmars lidande! Sista timmen gjorde det så ont så jag blev tårögd, ville bara ha någon som satt bredvid och höll handen! :p Så detta är inget jag rekommenderar att man gör ensam. Fast ändå tråkigt för den som sitter bredvid o se en människa lida i 3 timmar? Dilemma! Nu var detta gjort, nästa lär dröja minst ett år innan jag gör, då jag kanske har glömt bort hur ont det gjorde. Fast då är det bara o tänka på ett nålstick, fast jävligt många nålstick i följd typ :) Bild kommer när den har läkt helt, om typ 4-6 veckor. Hade<3

nöjes?

Nej, inte nöjes. Jag skall istället åka buss till lidköping, spela match, och åka hem igen. Anländer till stan typ halv 12 på kvällen så hela kvällen bli förstörd. Självklart så är det ju samma kväll som det är fet halloweenfest på nöjesfabriken och alla mina polare har frågat om jag vill följa med. När jag för en gångs skull är bjuden på flera olka förfester så kan jag inte? Gud måste hata mig innerligt. I övrigt räknar jag med en lugn helg, om någon vill leka så säg till.

Mycket förändring på g nu, eller det har ju redan börjat med håret, har bokat tid för en annan grej på måndag efter jobbet, ska bli galet spännande! Vad det är, får du reda på i nästa avsnitt av förändringen. Som visas på okänt datum och tid. missa inte!  (spännande eller vad?)

Hade<3


Länge sen ni fick lite dålig humor, så kände att det var dags!

RSS 2.0