Vishna?

Godafton, verkar som att jag siktar mot en ganska tråkig helg. Kan väl i och för sig vara bra att det det lite lugnt denna helgen med tanke på hur veckan har sett ut. Kan ju säga att jag hade roligt på tempel i alla fall :)

När jag pluggade religion igår så gick det inge bra, jag bara somnade hela tiden så jag bestämde mig för att strunta i det. När jag imorse satt och pluggade och läste på lite om guden Vishna och såg vad just ordet betyder så fick jag och Timmy oss ett gott skratt. Vishna betyder "Den som har trängt in i alla". Bra att vi är lättroade :)  provet sedan gick faktiskt ganska bra med tanke på att jag bara pluggade lite i timmarna innan provet :)

Hade<3

Tempel?

Ikväll bär det av till Tempel, temat är uppllätt och dom olika skolarna har en signaturfärg. Vi fick grönt. Det var nog den vidrigaste färgen vi kunde få (: Men jag skall iallafall följa det genom att ha gröna kallingar på mig så undrar någon varför jag inte har någon signaturfärg så får jag väl dra ner byxorna. Lite förkrök med Victor och Halvarsson hemma hos mig först och sen lär vi ju träffa ett antal människor på tempel sen.

Dagen efter (imorgon, torsdag) så skall jag infinna mig på universitetet för att göra reklam aför mitt uf företag. Kommer bli skittråkigt (:

Hade<3

spöktimmen?

Fredag igår, det var en helt normal skoldag bortsett från att jag köpte biljett till studentfesten på tempel. Efter skolan så blev det bara mindre och mindre normalt. På vägen hem så blev jag bländad av ett starkt ljus och såg hur alla sprang i rädsla, sen tittade jag mot himlen och det var en enorm meteor som kom i rasande hög fart rakt mot min bil! Nej så gick det inte riktigt till. Om man sett på 2½ men så vet ni vart jag har fått det där ifrån.

Nej men jag åkte hem som vanligt och satte mig och gjorde ingenting. Sedan runt 20.00 på kvällen så drog jag hem till Annie och käkade tacos med en massa folk. Vi gjorde lite annat också som egentligen inte hände, allt bevis för att det hände är iallafall borta nu! :p Förutom alla bilder x) som aldrig kommer bli publicerade! Nyfiken? mohahaha!
Nej men sen så såg vi 30 min på saw 3 och drog sedan iväg på en liten roadtrip för att spana in en massa "läskiga" ställen där det finns en massa legender och sådant om spöken :)
Apertin var första stoppet, på övervåningen i restaurangen där så finns det en blodfläck som inte går att tvätta bort och folk har blivit galna där inne! Nämner inga namn men vissa varit riktigt rädda x) vilka mesiga kompisar jag har x)
Sedan så åkte vi till ett kapell som ligger precis bredvid apertin där en gammal tant ligger begravd. Där säger legenden att om man går runt kapellett 3 varv så ska man så henne. Då var några så rädda att dom inte vågade kliva ur bilen i stort sett. Eller alla klev ur först, sen skrek en av oss "DÄR ÄR HON!!" Då flög alla in i bilarna x) väldigt fult. Men vi var några tappra själar som valde att vandra runt kapellet i alla fall. Det blev bara ett varv för sedan blev 2 av oss väldigt rätt och började springa till bilarna medans jag och en till lugnt gick tillbaka.

Nästa stopp ett gammalt mentalsjukhus i trossnäs. Det tråkiga var att det var igenbommat och larmat så vi kunde inte komma in, så det var inte så värt faktiskt. Men jaja. En riktigt värd kväll blev det, skitkul att skrämma skiten ur folk x) haha.

Idag blir det plugg.

hade<3

bloggen?

HEEEJ bloggen med apostrof över e't så att man låter som en fjortisbloggare. Vilket jag iofs är? Neh, jag är mer en emobloggare som hatar livet och klagar på allt :D Det kör vi på!

Idag så åkte modern till Barcelona, synd för henne att det igår var snökaos där, så nej du kommer inte att slippa snön, synd om dig :p Har bilen till skola resten av veckan, väldigt skönt faktiskt, fick även morsans bensinkort! mohahahaha :D 

Idag så var jag på universitetet en liten stund men tröttnade ganska snabbt på att inte hitta någonstans, det ända roliga var ju att Timmy blev dumförklarad. Vi drog därifrån ganska så snabbt och for mot stan istället där jag idag har storhandlat. Ett par jeans! Har inte köpt nya jeans sen i början på 2009, det är mer än ett år sedan. Skulle nog behöva ett par till faktiskt, men aja, en sak i taget.
En ny webcam är även inhandlat för dyra pengar. Har testat den lite och jag gillar den inte, den är för bra! Man ser ju hur ful jag är! Min gamla var dålig och där såg man inte så bra, det gillar jag bättre. Synd bara att den inte fungerar :p Men nu när jag ändå är inne på en massa emotalk här så kan jag ju bjuda på lite vidsomsord som en EMO skulle bli lycklig över att höra: nobody gets out of life alive.
Imôra är det  EMO-torsdag också! wiiee! :D

hade<3

Måndag?

Komedikvällarna på sexan på måndagar är inte lika roligt längre. Dom visar ju bara gamla avsnitt som jag redan har sett ett antal gånger. Så nu sitter jag vid datorn och lyssnar på bra musik istället vilket känns mer värt. Borde kanske plugga lite. Ganska mycket. Men icke! JAg gör det på onsdag istället tror jag, om jag orkar.

Jag och Anton Halvarsson var på gymmet i skåre och pumpade lite förut idag, insåg då att jag måste träna mycket mer rygg.

Har inte så mycket mer att prata om idag känner jag, så jag bjuder väl på någon dålig serie som vanligt.

hade<3



Valp?

Om en timme så åker jag in till stan för att hämta Linnea för att sedan åka vidare till Mangskog där det skall träffas 11 söta små valpisar. :)

hade<3

Branäs?

Branäs var grymt lyckat :) får styra något liknande igen snart :)

Idag har hittills varit en ganska dryg dag. gick upp vid 1 typ. Sen har jag sett på  andra delen i Stieg Larssons trilogi, flickan som lekte med elden och senare ikväll skall jag se på den tredje delen som heter luftslottet som sprängdes. Kan inte påstå att jag är speciellt förtjust i någon av dom, men dom måste ändå ses av någon anledning.

Det blir ingen studentfest den 10 mars. Den blir en vecka senare istället på tempel. Den skall jag gå på har jag nu bestämt mig för! Alltså, 17 mars på tempel. Det taggar vi för dudes! :D

Lördag, vad skall man göra på en lördag? blir antagligen en chill dag det med. En fika hos min kusin som fyller 17 bast vid 3. Blir säkert trevligt :)

hade<3

klocka?

klockan är nu ställd på 06.02. Ska hämta lillanton och Emma klockan 07.00 och Fridén 07.20. Sedan bär det av till branäs. Taggad som fan :)  sova nuu!

godnatt<3

LAN?

Nej det bidde inget LAN idag. Ingen av oss hade tillgång till bil och ingen av oss ville ta med datorn på cykeln :p Så vi avaktar med det tills vidare. Ska nog försöka styra igen på måndag, vi har ju studiedag då!! :D

Så idag så vaknade jag vid 10 av sms och somnade sedan om några minuter senare för att åter igen vakna runt 1. Jag gick upp vid halv 2 för att inta mat, även kallat frukost. Efter det så utfördes vissa behov inne på skethus, (jag vet att ni ville veta), sedan så började jag att skotta snö igen. Nu kanske ni tänker "Det var err jävla tjat om den där snöhögen" och då tänker ni minsann rätt. Men nu är det så att den är borta! så inger mer tjat om den i kommande inlägg. Det kommer säkert bli en massa tjat om något annat totalt ointressant istället :) Typ, som vädret! Riktigt fint väder ute idag med, och enligt prognosen så kommer det även vara det imôra vilket är ännu viktigare. Då bär de nämligen av till branäs för en massa skidåkning med dudes! Jag, Fridén, Halvarsson blir det med all säkerhet, eventuellt även lillanton med flickvännen Emma :) Det kan bara bli kul :) Det enda negativa är att man måste gå upp så jävla tidigt? :p  Men slipper ju handbollsträningen på kvällen sen iallafall! :D

På fredag har jag ännu inget att göra, vem vill leka?
Lördag skall jag kanske ut till rud, men inte det rud som du just nu tror att det är utan det är ett annat rud som du inte tror att det är. Nämligen ett rud ute på hammarö. Hursomhelst så skall jag kanske dit för att fira min kusin Elin som skall fylla 17 år gammal på måndag.
Söndag blir det en tripp till mangskog för att kolla på hundvalpar samt hjälpa Mikaelas moder med hennes dator :)

hade<3

'

Halvarsson i åre förra året :)

vuxenpoäng?

En massa vuxenpoäng insamlade idag! Ska nu rada upp dom här:
Gick upp tidig, redan klockan 11!
Skottade snö!
Åkte själv till farmor och farfar och fikade!

Inte illa va?  Det var faktiskt riktigt skönt väder ute imorse runt halv 12-halv 2 när jag var ute och skottade. Jag skottade till och med i bar överkropp såpass varmt var det! Riktigt skönt faktiskt :) Jag han inte riktigt bli klar innan jag åkte bort mot hammarö för att lämna in mina skidor på renovering och vidare till farmor och farfar för en fika :)
Det som är aningen negativt är att mina skidor inte skulle vara klara fören på fredag och jag ska till branäs på torsdag. Så jag får låna pappas skidor som är exakt samma modell :) Har 3 platser kvar i bilen till branäs. några som vill följa med? :)

Nu skall jag gå ut och skotta det sista vilket kanske tar en halvtimme till, ingen dålig snöhäg vill jag lova att det var! Men snart klar :D 
Sen blir det träning, och sedan? sova? Ja kanske det, och börja tagga inför LAN imôra med Fridén och Halvarsson! Bror min ska säkert också vara ned och spela lite (:  Nej men nu taggar vi för lov! sweet!

hade<3

RSS 2.0