Inte lätt?

Vilken skitdag/vecka detta har varit (hittills) Har inte gjort ett jävla piss och jag är så jävla rastlös, visst jag har jobbat med det gills inte. Rix FM festival idag, vill inte dit, men vill ha nåt o göra, dilemma. Så jävla synd om mig alltså! Nej kanske inte synd om mig, men det är fan jobbigt psykiskt x) Får bli en promenad eller en biltur eller nåt. Orkar verkligen inte med detta alltså.

Ut o supa lite i helgen vore inte heller helt fel alltså, vem styr?

hade<3

Jobbar?

tredje dagen på jobbet till ändå och det är precis som jag kommer ihåg det :) gå runt o slappa, rensa lite ogräs, klippa lite gräs. Awesome :) Imôra ska jag gräva en grav :o trevligt med lite variation :) Man måste ju även älska pensionärerna, eller inte :p varenda jävel ska alltid säga, gud vad fint ni gör det, eller, det är alltid så fint när jag kommer hit. Och sen skall dom prata om vilken släkting som ligger begravd osv. x) men det är säkert kul.

Mor o far o bror drog precis, så jag är ensam hemma fram till tisdag, ganska skönt vill jag lova :) åsså får vi se vad som händer under helgen osv, annie, sebbe o lillanton är ju bortresta, så blir väl lira fifa med dom som är kvar eller nåt :) de ska nog ordna sig :) Rix fm festival imôra också, inte riktigt bestämt mig om jag ska dra dit eller inte. Men troligen så drar jag inte dit. nu skall jag ta det jävligt lugnt resten av kvällen och tagga inför gravgrävning imôra.

hade<3

Sunne?

Kvällen skall efter mycket om och men spenderas i sunne. Jag lillanton och Xavier skall ta ett tåg vid 8 och det skall börja drickas på tåget (: nu hoppas vi och ber till gudarna att antons polare har styrt en massa brudar :D känns ovärt o dra till sunne för korvparty? Men det blir nog najs :) i övrigt så leker livet, sista veckan ledigt innan jag börjar jobba nu också, och gymmet i skåre är stängt!! hur ska jag överleva? :o får dra till kil med Timmy! Nej, nu skall jag glo på ett south park avsnitt till innan jag ska göra mig iordning.

hade<3

RSS 2.0