q

Jag slutade halv 3 idag (: Det regnade ganska rejält så jag blev väldigt blöt (:

hade <3

p

Goddag. Arbetsdag till ända. JAg skall snart gå o möta mikaela som skall sova här inatt. Inte så smart av henne eftersom hon får gå upp runt 6 på môra imôra meen jag klagar inte (:

På jobbet imôra så är vi bara 3 stycken där. Och det är en massa saker som skall göras. Men har ja tur så hinner vi allt rätt snabbt åsså får vi sluta betydligt mycket tidigare än 4 :D  Ska träffa Josse imôra också (: Vet itne vad vi ska hitta på än så jag får väl ringa henne lite senare idag eller imôra under lunchen. 

hade <3

o

Det kom ett o inlägg. Spänningen är över för tillfället. Men det kommer nya, oroa er inte!
Jag är trött. Jag skulle skriva nåt kul hade jag tänkt men jag har glömt bort vad det var (: höhö. Men det blev iallafall ett inlägg till :P Alltid något :P  Nu skall jag se klart på filmen på sexan om jag orkar. Det är dödligt vapen 3, och sen har ja redan sett 3-4 ggr så jag kan den rätt bra.  Sova snart.

hade <3

n

JAg är snurrig i huvudet av vattenbrist. Jag har nu halsat en liter vatten, får se om set hjälper något eller om jag bara blir pissnödig :P
Duscha var iallafall skönt :D

Detta är andra gången som jag skriver 3 inlägg på en och samma dag. Hinner jag ett till ikväll kanske så slår ja nytt rekord med 4? vore lite coolt faktiskt. Det blir så jobbigt för alla mina läsare att läsa alla sedan dock... Men iallafall. (o med alla mina läsare menar jag förstås mina 3 trogna).
Spännande o se om ja lyckas kladda ihop nåt lyckat inlägg "o" sedan. Och spännande om jag gör det ikväll! Jaa detta är en blogg av spänning. Nästan så att man får hjärtklappning av varje inlägg.
Ha nu en spännande kväll i väntan på nästa inlägg... Om det nu kommer nåt! mohahahaha, öh.

hade <3

m

Nu är jag tillbaks från min löptur :D  Blev bara 6.5 km idag men det fick räcka (: Jag känner nu hur konditionen börjar komma tillbaks! Nu börjar det bli roligt att springa igen :D  Jag sprang i relativt högt tempo dem första 5 km o dem sista 1.5 så drog ja upp byxorna till armhålorna så ja kunde ta ut löpsteget ordentligt. Sammanfattningsvis... *harkel* , 5 km relativt snabbt och 1.5 km betydligt snabbare med byxor i armhålan och visande av mina vackra lår. Oerhört sexigt må ja säga (:
Nu skall jag eftersvettas lite till o sen blir hoppa in i duschen :D

Hade<3

l

Ännu en arbetsdag till ända. För några timmar sen.  Ska snart ut o springa o sen ska ja nog kolla på dödligt vapen 3.
Jag hittade lite gamla bilder som jag gjort ett videoklipp av. Jag kan dock inte lägga upp det här, men jag kan skicka det om någon önskar se det ;p

Josse hörde av sig för 20 min sen iaf :D Fredag blir det o umgås med henne.

Nu har ja inge mer o prata om.

Hade <3


Från vänster: Erin, Josse

k

Dag 2 vecka 2 på jobbet.  Elin är ledig resten av veckan så ja kommer bara ha Stefan vid min sida. Han är udda, konstig, osv. Inte nåt större fan av honom. På fredag är även han ledig, så jag blir ensam sommarjobbare med dem anställda. Kanske ska vara sjuk på freda?

Jag har idag även varit på kalas. Min farbror Jörgen fyllde 46 idag. Det bjöds på god mat och god tårta. Efter det så spelade vi ballongtennis. Lag älvkullen vann!  Borde fan köra det någon mer gång, riktigt kul ju xD Någon som är sugen? :D

Jag är även lite smågrinig på Josse nu. Hon sa att hon skulle höra av sig men det har hon inte gjort, när jag skickat sms o undrat om hon har kommit till Karlstad så svarar hon inte. Jaja hon har väl någon bra anledning/ursäkt.

Kvalitetetn på detta inlägg var ingen höjdare men jag får skylla på att jag är trött.  Godnatt!

hade <3

j

Detta inlägg var också efterlängtat. Vilket jag vet från samma källa som i tidigare inlägg.

Äntligen helg! nu är det bara 3,4 eller ev 4 veckors jobb kvar :D Men första veckan är iallafall avklarad nu (:
Såg ytterligare en likmask idag! Fast den var även den mer lik en daggmask. VI hittade även en svamp som vi starkt misstänte att det egentligen var knark.  (Dem har ju hittat knark där för några månader sedan för er som inte vet)
Också bjöds det på chokladkaka på kafferasten, det var gott :D

snart bär det av hem till Mikaela. Ska även plocka blåbär med Matilda. Eller ja, hon plockar somtidigt som hon pratar med mig i telefon. Det är så man plockar blåbär tillsammans nu för tiden.
Ha en bra helg!

hade <3

i

Nu kommer det efterlängtade inlägget "i" Jag vet att det är efterlängtat eftersom jag har hört det från en säker källa. Nämligen den personen som längtar efter det. Det ska bli spännande o höra om gravmaskar tydligen. Så jag får väl skriva om det då. Fast dem är inte så läskiga. Har bara stött på en än så länge, och det var vid en grav där någon nyss hade blivit begravd. Eller det var nog mer en daggmask :p
Inga döingar som kommit o bitit mig än heller. Fast jag vet inte om Matilda trodde på att Michael Jackosn hade hoppat upp o bitit mig i lilltån. Om du gjorde det så var det tyvärr inte sant.

Vad har jag gjort idag då? Jo det skall jag tala om! Jag har jobbat! Och efter Jobbet så tog jag en buss in till stan. Ifrån stan så gick jag till orrholmen för att titta på lacrosseträning. Eller ja, till största delen så drog ja väl dit för o träffa Matilda Schollin och Johanna Möller. Fick även träffa Marita Schollin en snabbis som en liten bonus, (tack så mycket för skjutsen!)
Det var dock även trevligt o se när anton spelade lacrosse.  Kallt var det också. Men med våran lilla picknick där så blev det bra.

Nu är jag trött och ska upp klockan 6 imôra igen. kanske ska sova snart. Det tar på krafterna att jobba. Men nu är det snart helg (:

hade <3


Johanna är fotograf av alla dessa bilder för övrigt. Detta är Matilda för er som inte vet.


Kakor.


Vindruvor.


Svettiga pojkar.

h

Första dagen av jobb avklarad. Bara en massa dagar kvar!
Jag har idag fårr räfsa grusgång och grusgravar o rensat dem från ogräs o skit fram till lunch. Efter lunch körde ja röjsåg fram tills fikat och efter fikat så räfsade jag ihop grejs från dem som klipper häck.
Röjsågen krånglade o vill inte starta först. Så jag fick en vattenblåsa på ett finger! Stackars mig :o
Juste ja fick köra någon konstig apparat också. Men iallafall.

Jag tror även att jag ljög lite i mitt förra inlägg. Min amerikanske väninna skall nog inte flytta tillbaks till Sverige än. Fast svårt o veta, hon ändrar sig hela tiden.

Hade <3

g

Helgen är nu snart över, och jag börjar jobba imôra. Inte kul, ser inte fram emot det alls. Pengar kommer dock bli gôtt (: kommer käna 14 000 plus semesterersättning! Så det blir ännu mer :D yeah! :D

Helgen har spenderats mestadels med Mikaela. Vi såg på Harry Potter den nya igår. Den var inge bra (:  Ska nog iväg o se Public Enemies med Timmy o Marcus någon helg snart. Den är nog förhoppningsvis bättre.

Min väninna som tidigare bott i USA som ska flytta tillbaks till Sverige igen nu kommer nog till Karlstad i nästa vecka. Hoppas att ja får tid o träffa henne :) Men det blir nog inga problem.
Nu är jag trött, ja ska gå o lägga mig tidigt ikväll.

hade <3


Jobbjobbjobbjobb.

f

Halloj, Ännu ett inlägg under samma dygn. Inte illa.

Vad har jag gjort idag? Jag har spelat tv-spel. Jag tror att jag har kommit rätt långt på ett utav spelen nu. Men svårt att veta egentligen. Jaja.
Sedan spelade jag beachvolleyboll med HK Carlstad. Vi var 7 stycken med ledare inräknat. Ganska lite. Mitt lag förlorade alla set. 6-0 i set till andra laget. Och dem var en mindre. Men iallafall.

När jag kom hem så kollade jag på Harry Potter. Inte den nya utan den förra eftersom jag ska se den nya på lördag.
Hoppas att alla andra får en trevlig helg.

Hade <3

e

Godmorgon! Jag har nu precis kommit hem igen efter att ha dumpat MIkaela vid bussen. Eller dumpat lät väl lite konstigt men jag har iallafall lämnat henne där. Nej det lät inte heller bra meen ja antar att folk förstår vad jag menar.
Idag skall jag spela tv-spel. Sedan spela beachvolleyboll med laget om vädret tillåter. Om inte så blir det nog tv-spel istället. Ja jag har inget liv. Men jag har faktiskt 2 nya spel nu som ja måste ta mig igenom.

Jag har nu även beställt nytt abonemang. Istället för Halebop skall jag nu ha Telia max 25. Mitt nummer som jag då i framtiden kommer använda är 076-7913373. Fatta vad coolt att ha 1337 i numret liksom!! :P Hade ju varit lite ballare o ha det som dem fyra sista siffrorna men det gick inte tyvärr. Men detta duger. Då kan jag skicka en massa sms heeela tiden :D
Lite seft o byta nummer igen men iallafall. JAg skickar bara ett sms till hela kontaktlistan så blir det nog bra.

Meeen hallåååh!   vad ska ja skriva nu?  vet inte....  Matilda har bett om ett långt inlägg nu. Så nu skall jag väl bara komma på något ännu mindre intressant o skriva om i några rader till som utfyllnad. Typ som jag gör just nu.  Jag borde försöka hitta någon rolig bild också som kan vara under så ser det lååångt ut detta inlägg. Så där som man gör i skolarbeten när man vill ha utfyllnad. Nej men titta nu har jag ju fått några rader till. Vad coolt!  Lite onödigt o läsa allt detta så det är bara att strunta i det om ni inte orkar. Fast det borde jag kanske ha skrivit i början istället, men iallafall. Det kanske räcker nu, eller gör det verkligen det? Svårt o säga. Jag får fråga sedan om det räcker eller om jag måste skriva mer sånt här skit. Det får räcka så länge.

Hade <3


d

Goderafton. Denne helg har varit lite seg. Har nämligen inte gjort någonting. Tur att man har xbox (y) fast är trött på mina spel så nu ska det inköpas nya :D Kom hit o spela med mig? :D 
Eller ingenting o ingenting. Igår var ja med grannen. Vi drog in till stan o käkade, sedan till ica o köpte godis. Jag fick sedan provköra hans bil (Jag som inte har körkort än :o )  Det var trevligt, han var nog lite nervös meen ialafall :D  Film hemma hos mig sedan åsså drog han hem. Såg på the Punisher. Den är faktiskt rätt bra.  Nu ska ja införskaffa en kabel så att ja kan köar tv:n som dataskärm så skall jag glo på lite HD filmer (: Någon som är sugen på o komma o kika med miiig? (a) :D

2 veckor kvar tills jag börjar jobba. Vad ska man hitta på under den tiden? Några vänliga själar som vill förgylla min dag? :P
Matilda har iallafall lovat någon dag, men vi får väl se ;)
Var även prat på sunne vattenland någon dag i veckan, men vädret verkar inte tycka det såå får se med det med :P
Vad mycket skit ja skriver också (:  Nej nu får det räcka med träning för mina fingrar för idag. Eller iallafall i bloggande anseende, blir nog lite mer på MSN. Jag kommer få jättestarka fingrar :D

Hade <3



RSS 2.0