c

Tja! Matilda tvingar mig nu att skriva ett inlägg. Jag är toffel! Till en kompis ^o) jaja :p
Jag ska på rix fm festival imôra. Det ska även Matilda. Hon har känt sig lite udda för att hon inte spelar pokemon så jag ska ge henne mitt! Då slipper hon vara mobbad i 2 dagar iaf :p Pokemooon!
Nu vet ja inte vad ja ska skriva mer. 

Hade <3

b

Matilda skrev i sitt senaste blogginlägg att det är många som bloggar nu. Eftersom jag inte gjort det på ett antal dagar nu så kände jag mi lite skyldig. Eller nåt. Nej men det hade faktiskt inget med det o göra. Jag hörde nyss att Michael Jackson har dött av hjärtattack i sitt hem torsdagen den 25/6 2009. Lite läskigt faktiskt. Även lite synd om han när han inte fick spela sin sista konsert där i London. Undrar om dem som köpt biljetter får pengarna tillbaka. Borde dem få :p Jaja... Men det var detta som jag hade på hjärtat just nu tror ja :p  Eller ja ska nog på bio imôra :D Änglar och demoner. Sweet!

Hade <3


Innan hans operationer o dret.

a

Jag ska nu följa Alexandras tips o gå från a-ö istället för ö-a som namn till bloggen. Tack så mycket Alexandra.

Idag är det midsommar. Känns det så? Svar: NEJ! Vart är solen o det vackra vädret? Dessutom så är det första midsommarn på flera år som jag inte är i sommarstugan i Dalarna. Det är faktiskt bara andra gången under min livstid som jag inte spenderar midsommar i Dalarna. Faktiskt riktigt gôtt o få va hemma med kompisarna istället :D

Neh nu ska ja städa lite mer så att det inte ser ut som den vanligt svinstian när folket kommer ;D Hoppas att alla får en bra Midsommar :)

Glad MIdsommar! <3

vad ska ju nu döpa mina inlägg till? :O

Halloj! Denna dag har ja inte hunnit med nånting alls. Jag gick upp o satta mig i solen i en halvtimme, åt sedan frukost o åkte till träning. Jag åker buss o kom därför lite tidigt. Då gick ja in på gymmet o pumpade lite beach muskler ;)
När ja kom hem så käkade jag o nu sitter jag här. Känns lite synd att ja missade en massa sol men annars så var det rätt najs (:
Imôra ska ja iaf till Kil o hälsa på Timmy ;P För ja orkar inte åka på träningen. Ja ska nog ut o springa lite själv dock. O köra gym på lördag om det är öppet :O Det är ju röd dag?  Aja det löser sig.

Har diggat till Magnus Lindberg hela veckan nu. Han kommer o ska spela på café August i sommar, någon som ska mä eller? :D Dublin Fair kommer ju också, o dem måste man ju se även dom! Vilka är på? :D

Men va faan vad tråkiga mina inlägg har varit på sistone, måste hitta på nåt för o liva upp...  Det kanske kommer tillbaks. Vi får se.

hade <3


a

Tja! Idag hoppar ja nog över träningen sen, för ja mår inte så bra :/ vette fan vare är, men hoppas att det går över snart :D

Om ni nu kollar på min historik med rubriker på bloggar nere till vänster här så får ni se något jättekul! mohaha, eller kul och kul men iallafall.

Igår så lagade jag mat. Flygande Jakob helt själv! Det konstiga är att det blev faktiskt ätbart! Riktigt gott faktiskt :D Pluspoäng till mig!  Idag ska jag nog laga makaroner och köttbullar.

hade <3



b

Godafton människor av denna värld. Nu imorse var solen framm så nu börjar lovkänslan komma lite mer. Även det faktum att man sitter hemma och har tråkigt ökar lovkänslan. Nu sitter man iallafall inte i skolan och har tråkigt längre! :D Nu sitter man hemma och har tråkigt! Älska lov!  
Neh men det är klart att det är bättre med lov :) Man slipper alla dessa läxor och pluggandet. Förutom Matilda då som ska "jobba" på sommarforskarskolan. Det innebär alltså att hon ska plugga i 3 veckor till typ. Hon får iofs betalt för det men iallafall.  Imôra ska hon alltså upp som till vanlig skoldag o ta bussen ifrån Ulvsby klockan 8. Sedan får hon vänta ca 40 min borta på universitetet eftersom det inte börjar förens 9. Det finns hot med i bilden, men dem är lite för läskiga för att nämnas :O Eller ja berättar dem nog iallafall, men känsliga läsare ombedes att skippa en eller 2 meningar framåt.  Hotet var alltså, va beredda på det hemska nu! Det var... att ringa o väcka mig :O läskiga grejjer alltså.
Nu ska alla tycka synd om henne som får pengar för att göra typ ingenting.

ska även nämna hur coola vi är!

hade <3



c

Nu är det sommarlov! Fast det känns inte så. Vart är solen och värmen? Det är första skolavslutningen sen jag gick på Grava någon gång som det inte varit sol. Men ja antar att man inte kan ha tur med vädret jämt. O lovkänslan kommer nog snart :)

Avslutningsdagen blev ändå riktigt bra faktiskt. va i skolan någon timme o sedan firades det på Burger King med Timmy och Marcus. Timmy följde sedan med mig hem i några timmar. När han åkt hem så drog jag hem till Anton Bergqvist. O där vare fest! Stannade där tills imorse då ja åkte hem.  Blev faktiskt en rätt bra dag även om ja inte trodde det från början :)
Hoppas att alla andra också hade en bra avslutning!

Min kusin tog även studenten i torsdags så grattis till honom :)


Kusin Ludvig


Vacker allsång hemma hos Anton!

d

Tja! Nu har jag dator och internet igen :D  Jag är riktigt nöjd med hur rummet blev :) Det är inte riktigt klart än, men det kommer bli najs tror jag nog!  Har varit konstigt att vara utan dator i flera dagar. Jag har inte använt internet sen i torsdas!
Då har jag istället fått mer tid till att umgås med min familj. Det är inte riktigt min grej, jag sitter hellre inne på mitt rum. Eller allra helst är ja väl med polare. Polare inne på mitt rum då, borde ju inte kunna bli bättre än så! Får bjuda hem lite folk sen när allt är klart. Kanske några stycken redan innan det är helt klart. 

Jag har även samlat lite vuxenpoäng idag. Jag har nämligen varit o röstat i EU-valet. Vad jag röstade på ska ingen någonsin veta! Inte ens jag. Hur nu det går ihop. Försök lista ut det ni!

Hade <3

e

Halloj! Detta blir nu sista blogginlägget på några dagar. Ska börja spacklas imôra så då skall datorn plockas ner :)
Men är det någon som vill nåt så finns ja på mobilen 24/7 Eller inte när ja tränar kanske, men annars iallafall.
Mitt rum är rätt tomt just nu, Det ekar i hela rummet varje gång ja trycker ner en tangent på tangentbordet! Läskigt!

Nej men hoppas alla får en trevlig vecka :)

hade <3

RSS 2.0