b

Godafton människor av denna värld. Nu imorse var solen framm så nu börjar lovkänslan komma lite mer. Även det faktum att man sitter hemma och har tråkigt ökar lovkänslan. Nu sitter man iallafall inte i skolan och har tråkigt längre! :D Nu sitter man hemma och har tråkigt! Älska lov!  
Neh men det är klart att det är bättre med lov :) Man slipper alla dessa läxor och pluggandet. Förutom Matilda då som ska "jobba" på sommarforskarskolan. Det innebär alltså att hon ska plugga i 3 veckor till typ. Hon får iofs betalt för det men iallafall.  Imôra ska hon alltså upp som till vanlig skoldag o ta bussen ifrån Ulvsby klockan 8. Sedan får hon vänta ca 40 min borta på universitetet eftersom det inte börjar förens 9. Det finns hot med i bilden, men dem är lite för läskiga för att nämnas :O Eller ja berättar dem nog iallafall, men känsliga läsare ombedes att skippa en eller 2 meningar framåt.  Hotet var alltså, va beredda på det hemska nu! Det var... att ringa o väcka mig :O läskiga grejjer alltså.
Nu ska alla tycka synd om henne som får pengar för att göra typ ingenting.

ska även nämna hur coola vi är!

hade <3



Kommentarer
Postat av: Matilda

Hahahaa,göra inget eller? Vi ska ju skriva forskningsrapporter varje dag i tre veckor!! Utom första och sista dagen :P Så typ 12 stycken. :(

2009-06-14 @ 22:19:42
URL: http://tiddelipommm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0